Kestelspor ilk devreyi güzel kapattı

Antalya Süper Amatör Küme Play-Off Grubu 5. maçında bugün Finike Belediyespor'u ağırlayan Kestelspor, rakibini Ali Yıldırım ve Lawal'ın attığı gollerle 2-0 galip geldi.

Kestelspor ilk devreyi güzel kapattı
Milli Egemenlik Stadyumu'nda bugün oynanan mücadeleye Kestelspor, Cihangir, Muharrem, Osman, Volkan, Görkem, Kaan, Samet, Bilgehan, Ali Yıldırım, Nezih ve Metin ilk 11'i ile çıkan Kestelspor, ilk yarıda girdiği çok sayıda pozisyondan yararlanamadı. İkinci yarıya daha hırslı başlayan temsilcimiz, 56. dakikada Ali Yıldırım'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra ataklarını daha da sıklaştıran mavi beyazlılar, 77. dakikada ise sonradan oyuna giren Lawal'ın golüyle 2 farklı üstünlüğü ele geçirdi. 2-0'ın getirdiği özgüvenle maçın geride kalan dakikalarında oyunu dengede tutan Kestelspor, bu galibiyetle puanını 12'ye yükselterek Play-Off Grubu'nun ilk devresini 2. sırada tamamladı.  

Gruptaki diğer maçlarda ise Muratpaşa Belediyespor sahasında Korkuteli Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu. Lider Konyaaltı Belediyespor ise deplasmanda konuk olduğu Kınıkspor'u 1-0' geçti. Konyaaltı, Play-Off Grubu'nun ilk devresini 18 puanla lider tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2018, 16:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83