'Mazeret yok bu stad dolacak'

Alanyaspor taraftar gruplarından grup şimşekler lideri Fatih Aslan Adanaspor maçına tüm Alanya'yı davet etti.

'Mazeret yok bu stad dolacak'

Önümüzdeki hafta Cumartesi günü Adanaspor ile çok krtik bir maça çıkacak olan Alanyaspor'da hazırlıklar şimdiden başladı. Trabzonspor deplasmanından bir puanla dönen futbolcularımız bugün yenileme çalışmalarına başladı.

banner111
'Stad Dolmalı'

Futbolcular gibi tribünlerde bu maç hazırlıklara erken başladılar. Alanyaspor'un en büyük taraftar gruplarından birisi olan Grup Şimşekler lideri Fatih Aslan yaptığı bir  açıklama ile herkesi tribüne davet etti. Aslan, "Bu cumartesi Alanyaspor Adanaspor maçı puanlama açısından çok önemli. Sezonun en önemli maçlarından birisi olan Adanaspor maçında 12. Adam olarak stadyumu doldurup takımımızı desteklemeye tüm Alanya'yı davet ediyoruz. Orada takımı 90 dakika destekleyenlerin emeğini kimseye çaldırtmam. Bu maça mazeret yok. Herkes gelecek ve 90 dakika takımımızı destekleyecek. İnşallah 3 puanı alıp gülen taraf biz oluruz ve hedefimize adım adım ilerleriz" dedi.

'Otobüs Sorunu Çözülmeli'

Bu maç için Alanya'dan stada otobüs talep eden Aslan, "Bu hafta sivil toplum kuruluşları olsun belediye olsun maça gelecek olan kişilere gerekli izni vermelerini istiyoruz. Stadyuma ulaşım konusunda halk otobüslerinin bu maça özel çalışma yaparak ulaşım sorununu çözerek bu sorunu ortadan kaldırmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 17:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83