Şahin'den Alanyaspor'a destek çağrısı

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, tarihi bir başarıya imza atarak Süper Lig’de mücadele eden Alanyaspor’un maçlarını dolu tribünler önünde oynaması için Alanya halkı ve iş dünyasını kombine kartı almaya davet etti. Şahin, girişimde bulunarak Alanyaspor kombine fiyatlarını 200 ve 400 TL ye düşürdüklerini de belirterek, “Şehrimizin takımına sahip çıkalım” dedi. ALTSO Başkanı ardından şahsı adına 5 adet kombine satın alarak bir bakıma kampanyaya da start vermiş oldu.

Şahin'den Alanyaspor'a destek çağrısı

 Alanyaspor As Başkanı Ahmet Paşaoğlu,  Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Güler ve Fahri Gürses ile Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ile birlikte bir basın açıklaması yapan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Çok büyük zorlukları aşarak birkaç yıl içinde Süper Lige yükselen Alanyaspor’umuza hepimizin sahip çıkması lazım. Henüz ilk yılında şampiyon olmuş takımlardan puan ve puanlar alarak Alanya’mızın adeta reklamını yapan Alanyaspor’umuz için Kulüp Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ve yönetimi canla başla çalışmaktadır. Alanya’mızın gururu Devlet ve Hizmet Adamı Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun da  bölgemizde spora verdiği katkıyı anlatmaya gerek yok. Bizler de üzerimize düşeni yaparak tribünleri doldurmalıyız” dedi.

banner111
5 KOMBİNE ALDI
Konuşmasının ardından var olan kombinesine ilave olarak 5 kombine daha alan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Güzel Alanya’mızda takımımızın dolu tribünlere oynaması için çabalıyoruz. Şimdiden takımımıza destek olalım. Süper Ligde kalıcı bir Alanyaspor için omuz omuza mücadele edelim” dedi.
Alanyaspor As Başkanı Ahmet Paşaoğlu da, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in her zaman Alanyaspor’un destekçisi olduğunu belirterek, “Kendisine teşekkür ediyoruz. Bugün bir kampanyanın startını verdi. Umarız Alanyaspor’umuza gerekli desteği sağlayabiliriz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2016, 12:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83