Sergen Yalçın'ın Konyaspor maçı yorumu

Spor Toto Süper Lig’in 14’üncü haftasında konuk olduğu Konyaspor'a 2-0'lık skorla mağlup olan Aytemiz Alanyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın,"Takım olarak yaptığımız bireysel hatalarla maçı kendimiz hediye ettik” dedi.

Sergen Yalçın'ın Konyaspor maçı yorumu

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, maçı kaybettikleri için üzgün olduğunu söyledi. Yalçın,"Kaybettiğimiz için üzgünüz. Konyaspor güçlü bir takım ama maçı kendimiz hediye ettik. Bu seviyede olmaması gereken goller yedik. Oyunsal anlamda biraz gerideyiz. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Top bizde kalmıyor. Bunun üzerine çalışmalar yapıyoruz. Genel anlamda takımın mücadelesinden memnunum. Zorlu bir maç programına girdik. Çok sağlıklı gitmiyoruz. Şapkamızı önümüze koyup öz eleştirimizi yapacağız. Gerçi biz yeni geldik ama oyuncular da bu öz eleştiriyi yapacaktır. Bu seviyede böyle goller olmamalı. Pozisyon olmayan maçta iki gol yemek kötü. Wellington golü resmen hediye etti. Ben buna üzülüyorum" dedi.

"İKİNCİ YARI HAMLE ŞANSIMIZ OLACAK"





Aytemiz Alanyaspor'un ligin ilk yarısını 20 puan civarında kapatabilirlerse hamle şansları olabileceğini belirten Yalçın, "Konyaspor ile birlikte zorlu bir dörtlüye girdiğimizi daha önce de söylemiştim. Bu ilk yarıyı 20 puan civarında kapatabilirsek ikinci yarıda hamle şansımız olacak. Bunun değerlendirmelerini de yapacağız" şeklinde konuştu.

banner111

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 23:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83