ŞİMŞEK SÜPER LİGDE SAHNE ALIYOR

Alanyaspor Süper Lig tarihindeki ilk maçında Vodafone Arena'da son şampiyon Beşiktaş'a konuk oluyor. Turuncu yeşillilerde hedef puan yada punlar almak.

ŞİMŞEK SÜPER LİGDE SAHNE ALIYOR

 Alanyaspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele edecek. 2016 - 2017 sezonunun 1. haftasında  Beşiktaş'a  Vodafone  Arena'da konuk olacak  Alanyaspor, dün sabah uçakla İstanbul'a gitti ve maç öncesi son antrenmanı Kasımpaşa tesislerinde yaptı. Teknik direktör Hüseyin Kalpar, İstanbul'a 19 oyuncusunu götürdü. Kadroda, Zlamal, Haydar, Latifu, Ba, Carlos, Berkan, Deniz, İsaac, Aissati, Emre, Candeas, Ayite, Haydar, Suley, Erhan, Taha, Guerrier, Efecan, Sajjad ve Madadou bulunuyor.      

banner111
ALANYASPOR'UN İLK SÜPER LİG MAÇI

Alanyaspor'un bugün Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmada birçok ilk gerçekleşecek. Bu karşılaşmada; atılacak gol, kalesinde göreceği gol, görülecek kartlar, alınacak her türlü  skor, Alanyaspor'un tarihine ilkler olarak geçecek. Ayrıca Beşiktaş maçı Alanyaspor'un tarihindeki ilk Süper lig maçı olarak kayıtlara geçecek. 

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Siyah-beyazlı takıma bu sezon dahil olan 4 yeni isim Alanyaspor’a karşı Teknik Direktör Şenol Güneş’ten forma bekleyecek. Gökhan Gönül, Adriano Correira, Aras Özbiliz ve kaleci Fabricio bugün Alanyaspor’a karşı Beşiktaş forması giyerse ilk kez siyah-beyazlı formayla ligde resmi maça çıkmış olacak. Bu dört futbolcunun herhangi bir sakatlığı bulunmazken, geride kalan haftalarda hafif ağrıları bulunan ve tam hazır olmayan Gökhan Gönül ise tamamen iyileşmiş durumda.

BİLETLER TÜKENDİ

Beşiktaş taraftarının uzun süre hasret kaldığı ve geçen sezonun 28. haftasında Bursaspor maçıylaaçılan Vodafone Arena, yarın ligde Kara Kartalların Alanyaspor’a karşı oynayacağı sezon açılış  maçına ev sahipliği yapacak. Bu heyecanı yerinde yaşayacak olan siyah-beyazlı taraftarlar da  Alanyaspor karşılaşmasında tribünleri dolduracak.

MAÇ BUGÜN 21.45'TE

Süper Lig'in 1. haftasında Vodafone Arena'da oynanacak Beşiktaş, Alanyaspor mücadelesi saat 21.45'te başlayacak. Lig Tv'nin canlı yayınlayacağı karşılaşmada Trabzon bölgesi Süper Lig  hakemi Barış Şimşek düdük çalacak. Şimşek'in yardımcılıklarını Uygar Bebek, Mehmet Metin ve Serkan Tokat yapacak. 

SÜPER LİG'DE GÜNÜN MAÇLARI
20 Ağustos Cumartesi
19:30 Trabzonspor - Kasımpaşa (Hüseyin Göçek)
19:30 Çaykur Rizesspor - Atiker Konyaspor (Özgür Yankaya)
21:45 Beşiktaş - Alanyaspor (Barış Şimşek)

Alanyaspor'un tahmini maç kadrosu

Zlamal Zdanek
Akeem Latifu
Adloulaye Ba
Carlos Garcia
Berkan Emir
Deniz Vural
İsaac Sackey
İsmail Aissati
Emre Akbaba
Daniel Candeas
Jonathan Ayite

Beşiktaş'ın tahmini maç kadrosu

Tolga Zengin
Andreas Beck
Necip Uysal
Marcelo Antonio Guedes Filho
Dusko Tosic
Tolgay Arslan
Atiba Hutchinson
Kerim Frei
Oğuzhan Özyakup
Olcay Şahan
Cenk Tosun

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2016, 12:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83