Statta madeni para sorununa kupon çözümü

Alanyaspor Kulübü ve Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nun büfe işletmecisi Çıtırım firması, stadyuma girişlerde ve büfelerden yapılar alışverişler sırasında yaşanan madeni para sorununa kupon çözümü getirdi. Buna göre taraftarlar stada girişlerde güvenlik görevlilerine verdikleri bozuk paraların karşılığında Çıtırım Pastaneleri'nin 50 kuruş ve 1 TL'lik kuponlarını alacak Taraftarlar bu kuponlarla stat içerisinde alışveriş yapabilecek. Taraftarlar ellerinde kalan kuponlarını ise Çıtırım'ın Kestel ve Hal kavşağındaki şubelerinden tekrar paraya çevirebilecek.

Statta madeni para sorununa kupon çözümü
Alanyaspor Satın Almadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güler, taraftarların stada girişleri esnasında metal paralar toplandığını belirterek toplanan bu paralarla ilgili taraftarların mağdur olmaması açısından stat büfelerini kiralayan Çıtırım Pastaneleri ile kupon uygulaması başlattıklarını söyledi. Stada giriş esnasında alınan metal paralar karşılığında güvenlik görevlilerinin 1 TL ve 50 kuruş tutarında Çıtırım kuponları vereceğini kaydeden Güler, "Yine maç oynanırken yapılan alışveriş esnasında para üstü olarak metal para yerine bu kuponlar verilecek. Bu kuponlarla taraftarlarımız kupon tutarı kadar stat içerisinde yer alan Çıtırım satış noktalarından alışveriş yapabilecek" dedi. 
Çıtırım Unlu Mamulleri şirketi sahibi Halis Uçar ise, "Taraftarlar maç sonunda olmak kaydıyla gerek stat içerisinden, gerekse de Kestel ve Hal Kavşağı şubelerimizden paralarını geri alabilecekler." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2017, 18:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83