Süper Lig'de tartışılan pozisyona Şampiyonlar Ligi'nde karar verildi

Alanyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Lig müsabakasında Cisse'nin attığı ikinci gol kural hatası iddialarını gündeme getirmişti. Bu pozisyonun bir benzeri Şampiyonlar Ligi'nde yaşandı. ​

Süper Lig'de tartışılan pozisyona Şampiyonlar Ligi'nde karar verildi
 Türk kamuoyunun günlerdir tartıştığı kural hatası iddiası​, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan PSG-Real Madrid maçında da yaşandı.
PSGnin 1-0 önde olduğu dakikalarda Real Madrid kalecisi Courtois auta giden topu alarak hızlı bir başlangıç yaptı. 
Bu esnada PSGli futbolcu Sarabia ceza sahasından henüz çıkış yapmamıştı. Bu esnada PSGli futbolcu Sarabia ceza sahasından henüz çıkış yapmamıştı. Courtoisin başlangıcı sonrasında Real Madrid, hazırlık paslarıyla atak başlangıcını gerçekleştirdi.
Courtois'in başlangıcı sonrasında Real Madrid, hazırlık paslarıyla atak başlangıcını gerçekleştirdi. Pozisyonla ilgili olarak hakem Anthony Taylor, hiçbir uyarıda bulunmadı. Pozisyonla ilgili olarak hakem Anthony Taylor, hiçbir uyarıda bulunmadı.
IFABın federasyonlara gönderdiği kural bilgisinde Kaleci kale vuruşunu kullandığında rakip oyuncunun ceza sahasını terk etmeye yeterli vakti yoksa hakem oyunu devam ettirir diyor.
IFAB'ın federasyonlara gönderdiği kural bilgisinde "Kaleci kale vuruşunu kullandığında rakip oyuncunun ceza sahasını terk etmeye yeterli vakti yoksa hakem oyunu devam ettirir" diyor.
Alanyasporlu Cissenin de Altayın kaleci vuruşunu yaptığı esnada ceza sahası dışına yürüdüğü görülmüş ve çıkış için yeterli zamanı bulamadığı belirtilmişti.
Alanyasporlu Cisse'nin de Altay'ın kaleci vuruşunu yaptığı esnada ceza sahası dışına yürüdüğü görülmüş ve çıkış için yeterli zamanı bulamadığı belirtilmişti.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2019, 23:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83