Toprak Alanya'yı gururlandırdı

Kenan Sofuoğlu’nun şampiyonluğunun ardından Alanyalı Toprak Razgatlıoğlu da Jerez’de podyum yaparak göğsümüzü kabarttı.

Toprak Alanya'yı gururlandırdı

 Sıkıntılarla başladığı Superstock 1000 sezonunda yavaş yavaş formunu bulan ve puanlar almaya başlayan genç yeteneğimiz Toprak Razgatlıoğlu sezonun son yarışında üçüncü olarak yıla podyumda veda etti.

banner111
İspanya’da yapılan yarışa gerilerden başlamasına rağmen ritmini bulan Toprak inanılmaz bir hızla önündekileri geçerek yarışı üçüncü sırada bitirdi ve önümüzdeki sezon Superstock 1000’de şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu kanıtladı. Toprak ayrıca bu üçüncülükle doğum gününde podyum yaparak kendisine de güzel bir yaş günü hediyesi vermiş oldu.
Almanya’da superpole’ü kazanan, Fransa’da ise ikinci olan Toprak İspanya’daki üçüncülükle birlikte sezona da formunun zirvesinde veda ederek onu destekleyen herkesi sevindirdi. 
İspanya'daki üçüncülükle puanını da 70'e çıkaran genç yıldızımız böylelikle Superstock 1000 sezonunu da beşinci sırada tamamlamış oldu. İspanya’daki sezonun son yarışında ise Raffaele De Rosa Superstock 1000'de şampiyonluğunu ilan etti.

BABASI TEŞEKKÜR ETTİ

Toprak'ın babası Tek Teker Arif lakaplı Arif Razgatlıoğlu ise, "Bir gün önce oldukça üzüldük. Toprak ilk defa sıralamalarda 17'inci oluyordu. Buradan derece alması imkansız derken yarışı 3 üncü bitirmesi kürsüye çıkması ve muhteşem bir yarış çıkarması bütün Türkiye'yi bizleri hepimizi sevince boğdu. Bugün doğum günüydü. Kendisinede doğum günü hediyesi vermiş oldu. Oğlumu seven, onunla sevinen sevincimizi mutlulugunuzu bizimle paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2016, 13:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83