Tzavellas'tan Maicon'a: Kavgaya hazırım!

Galatasaray'ın Alanyaspor'la oynadığı maçta Yunan futbolcu Tzavellas, Maicon'a sert bir harekette bulunmuştu. Ardından Brezilyalı futbolcunun eşi Ursula, tribünden Yunan futbolcuya 'kafa kesme' hareketi yapmıştı. Tzavellas konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Tzavellas'tan Maicon'a: Kavgaya hazırım!
Galatasaray'ın Alanyaspor'la oynadığı maçta Yunan futbolcu Tzavellas, Maicon'a sert bir harekette bulunmuştu. Ardından Brezilyalı futbolcunun eşi Ursula, tribünden Yunan futbolcuya 'kafa kesme' hareketi yapmıştı. Bu hareketler Aytemiz Alanyaspor taraftarlarının büyük tepkisini çekmişti. Tzavellas konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Alanyasporlu futbolcu Tzavellas, Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nda dün akşam Sivas Belediyespor'la oynadığı maç sırasında olay bir paylaşıma imza attı.

Yunan futbolcu sarı kırmızılılarla oynadıkları maçta Maicon'a yaptığı sert hareketin fotoğrafını paylaşırken "Kavgaya hazırım" etiketini kullandı. Yunan futbolcunun bu paylaşımına Maicon ve Maicon'un eşi Ursala da etiketlendi.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 12:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83