ADİN'DE 'FIRSATLAR DÖNEMİ' BAŞLADI

‘Fırsatlar Dönemi’ başlığıyla kampanyalarına start veren Adin Beach Hotel, kalitesi kadar sunduğu fırsatlarla da Türk tatilcileri cezp ediyor.

ADİN'DE 'FIRSATLAR DÖNEMİ' BAŞLADI

 Düzenlediği kampanyalarla dikkatleri üzerine çeken alternatif turizmin öncü oteli Adin Beach Hotel, ‘Fırsatlar Dönemi’ parolasıyla misafirlerine yepyeni avantajlar sunmaya devam ediyor. Kampanyaların sadece bir kitleye özel olmaması ve daha çok kişiyi kapsaması adına kampanyalarını genişlettiklerini ifade eden Adin Beach Hotel Genel Müdürü Selim Soylu, “Adin Hotel olarak bu sene misafirlerimizin yüzünü güldürecek çok sayıda kampanya hazırladık. Adin Hotel olarak sunduğumuz imkânlar ve verdiğimiz hizmetlerin yanı sıra kampanyalarımızla da ön planda olmak istiyoruz. Kampanyalarımızı sosyal medya hesaplarımızda ve internet sitemizde paylaşıyoruz. Misafirlerimizin kampanyalara olan ilgisi ve memnuniyeti de amacımıza ulaştığımızı gösteriyor” ifadelerini kullandı.

banner111
“SİZE EN UYGUN KAMPANYAYI BİRLİKTE SEÇELİM”

Düzenlenen kampanyalar ile ilgili detaylı bilgi veren Adin Beach Hotel Pazarlama Müdürü Alparslan Topçu ise, şöyle konuştu: “Kampanyaların içeriği hakkında konuşmak gerekirse; 10 gecelik konaklamalarda ekstra %5’lik indirim yapılacak. Daha önce de belirttiğimiz gibi daha önce  otelimizde konaklayan misafirlerimiz bizler için çok değerlidir. 2015 sezonunda otelimizde konaklayan misafirlerimiz de %5’lik ekstra indirim fırsatına sahip olabilecekler. Misafirlerimiz, otelimizde farklı bir havanın yaşanacağı ve etkinliklerle değerinin daha da hissedileceği Ramazan ayına özel 43 Euro’dan başlayan fiyat fırsatlarına da sahip olabilecek. Adin Hotel iş ortaklarımızı da unutmadık. İş ortaklarımızdan birine üyeyseniz %5’lik ekstra indirim uygulanacak. Peşin fiyatına taksit bir başka seçenek. Kampanyalar hakkında altını çizmek istediğim husus; indirimlerimiz tüm indirim ve kampanyalara ek olarak yapılacaktır. Yani indirimler ekstra olarak uygulanacak. Belki burada tüm kampanyalarımızı saymak mümkün değil fakat otelimizde konaklamak isteyenlerin ellerini çabuk tutmasını öneriyoruz ki, farklı kampanyalardan size en uygun olanını birlikte seçebilelim.” 

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2016, 16:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83