ÖĞRENCİLERE TURİZMİ ANLATTILAR

Turizm Haftası kapsamında turizm bilincini aşılamak ve farkındalık yaratmak adına Alanya kız meslek lisesinde bir panel düzenlendi.

ÖĞRENCİLERE TURİZMİ ANLATTILAR

 Panele konuşmacı olarak, Hotel Kat Hizmetleri Eğitim ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) in Kurucusu, onursal başkanı ve başdanışmanı, Executive Hk müdürü Hakan Halit Yeni, Gold Island Resort Otel ön büro müdürü Ece Gültekin, Akdeniz profesyonel aşçılar birliği başkanı Baki Budak, Alanya yiyecek içecek derneği yönetim kurulu üyesi Arif Sağlam, İskandinav Tur acentesi bölge müdürü Faik Keskin katıldı. 

banner111
Panelistler ilk olarak temsil ettikleri kuruluşların amaç ve hedeflerini anlattılar. Daha sonra kat hizmetleri ( Housekeepıng )  mutfak, önbüro, yiyecek içecek bölümleriyle ve bu bölümlerin işleyişleriyle ilgili detaylı bilgiler verdiler. Ayrıca bu bölümlerin konaklama sektöründeki önemini ve ülkemiz turizmine nasıl katkı sağladığını anlattılar. Öğrenciler tarafından büyük ilgi gören panel yaklaşık iki saat sürdü.  

Panel sonrası kısa bir açıklama yapan onursal başkan Hakan Halit Yeni, "Okul müdürümüz başta olmak üzere, hocalarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Gençlerimize turizm bilincini aşılamak ve farkındalık yaratmak adına, yararlı olduğuna ve olacağına inandığımız bu ve benzeri çalışmalarımıza devam edeceği" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2016, 16:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83