Sağlık ve tatil aynı platformda buluşuyor

Sağlık turizmine farklı bir boyut getirmeyi amaçlayan web tabanlı sağlık danışmanlık programı ask2med ve Purple Tour, Türkiye’nin farklı bölgelerinden seçilmiş doktor ve hastaneleri yabancı hastalar ile buluşturuyor.

Sağlık ve tatil aynı platformda buluşuyor
Antalya ve İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin her bölgesinden seçilmiş doktor ve hastanelerin üyesi olduğu web tabanlı sağlık danışmanlık programı, tamamen acentelere özel (B2B) olarak hizmet vermek üzere planlandı. Sistem, hasta, doktor ve hastaneleri aynı platformda buluşturmayı amaçlarken tatil için de seçenekler sunuyor. Konu hakkında bilgi veren ask2med kurucularından Merve Sucu, sistemde bulunan doktorların, alanında uzman, en az bir dil bilen ve Avrupa’da makaleleri yayımlanan doktorlardan oluştuğunu söyledi. Sistemde yabancı hastalara soruları doğrultusunda tavsiyeler verildiğini belirten Sucu, "Amacımız, danışanlarımıza en doğru bilgileri aktarmaktır. Başta Orta Doğu ülkeleri olmak üzere birçok ülkede yapılandırmamızı tamamladık. Almanya’da da çalışmaya başlayan sistem, Alman ve orada yaşayan Türk vatandaşlarına hizmet vermeye hazır hale geldi. Üye acentelerimiz, göz tedavisi, estetik cerrahi ameliyatları, diş tedavileri, kanser tedavisi, tüp bebek tedavisi, obezite cerrahisi, ortopedik cerrahi gibi her türlü sağlık hizmeti ile ilgili açıklamalara sistemi kullanarak ulaşabilecek" dedi.

Hem sağlık hem tatil

Duman Reisen şirketi ise Purple Tour Almanya sağlık platformunu tek yetkili olarak üstlendi. Şirketin CIO Nermin Duman, "İlk önceliğimiz en doğru bilgiyi danışanlarımıza ulaştırmaktır. Sağlık konusu çok hassas bir konu ve yanlış bilgiler istenmeyen birçok sonuca neden olmaktadır. Kuracağımız alt acente ağımız ile hem sağlık hem de tatil için en doğru alternatifleri ulaştırmayı hedefliyoruz. İnsanlar Türkiye’ye sadece sağlığı için gelmeyecek, bir taraftan tedavi olurken bir taraftan da tatil yapabilecekler. Bu sayede misafirlerimiz sağlık ve tatil için ayrı ayrı zaman planlaması yapmayacak. Türkiye sağlık ve tatil unsurlarını bir arada sunabilecek alt yapıya fazlasıyla sahip. Türkiye turizmini daha ileriye taşıyacak hamleler yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2017, 11:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83