4 YIL SONRA CESEDİ MAĞARADA BULUNDU

Alanya'da bir mağarada, 4 yıl önce kaybolan epilepsi hastası Ali Serttaş’a ait olduğu belirlenen kemikler bulundu.

4 YIL SONRA CESEDİ MAĞARADA BULUNDU
Edinilen bilgiye göre, İmamlı Mahallesi'nde vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Alanya Jandarma Komutanlığı, 45 metre derinlikteki bir mağarada insan kemikleri olduğunu belirledi. Jandarma ekipleri, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Alanya Birim Başkanı Yaşar Yiğit Kaçmaz'dan yardım istedi. AKUT ekipleri, kemiklerin bulunduğu noktaya ulaştı. Yapılan incelemede ormanlık alandaki mağarada bulunan kemiklerin, 2012 yılında kaybolan epilepsi hastası Ali Serttaş'a ait olduğu belirlendi.
AKUT Alanya Birim Başkanı Yaşar Yiğit Kaçmaz, mağaranın girişinin dar olduğu için kuyu görünümünde bir çukur olduğunu fakat içerisine girdiklerinde yaklaşık 45 metrelik bir derinlikle karşılaştıklarını söyledi.
Salih Serttaş ise, kardeşi Ali Serttaş'ın 2012 yılının ocak ayından beri kayıp olduğunu belirterek, "Kendisi epilepsi hastası olduğu için gittiği, geldiği yeri pek bilemezdi. O istikamete gittiğini bizde düşünemedik. AKUT ekipleri kaybolduğu tarihte o mağaraya bakmıştı fakat bulamamıştı. Eğer bir şüphe dahi olsaydı bizde kontrol edebilirdik. Onlar yok deyince, oraya bakmamıştık" dedi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Öte yandan, Ali Serttaş adlı genç, İmamlı köyünde 2 Ocak 2012 akşamı ayrıldığı evine geri dönmemişti. Epilepsi hastası gencin ailesi, jandarmaya başvurarak oğullarının bulunması için yardım istemişti.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2016, 15:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83