Alanya'da feci kaza! Hem suçlu, hem güçlü

Alanya'da bugün gerçekleşen motosiklet kazasında alkollü sürücü refüje çıkarak yere düştü ve kanlar içinde kaldı. Ambulansa alınan genç sürücü ambulanstan inerek motora bindi ve kaçtı.

Alanya'da bu sabah saatlerinde 07 HKZ 48 plakalı motosikleti ile Sahil Yolu üzerinde Alanya-Gazipaşa istikametinde seyir eden motosiklet sürücüsü kaza yaptı. Yalı Taksi önünde aşırı hızlı bir şekilde motosikleti ile ilerleyen sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarında bulunan 'Sulama Var' tabelasına çarptı ve refüje çıktı. Refüjde bulunan çiçeklerin üzerine düşen sürücü alkolün de etkisi ile baygınlık geçirdi. 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaralıya olay yerinde yaptılar. Alkollü olduğu tespit edilen ve vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan sürücü, yapılan müdahale sonrası hastaneye kaldırılmak üzere ambulansa bindirildi. 

Ancak bu esnada kendisine gelen sürücü, tüm ısrarlara rağmen ambulansdan inmeye çalıştı. Ambulansın içindeki cihaz ve aletleri yerlere döken ve ambulansın içini adeta savaş alanına çeviren genç büyük maddi hasara yol açtı. Ambulans görevlileri genç sürücü ile baş edemeyinde sürücü ambulanstan inerek motosikleti ile kaçtı. Yerlere kan damlatarak kaçan sürücünün yakalanması için polis ekipleri soruşturma başlattı.

Sürücünün özellikle kafasında ciddi derecede yaralar bulunuyordu.

Sulama Var tabelasını yıkan sürücü kaskını da olay yerinde bıraktı.

Sağlık görevlileri ilk müdahale sonrası sürücünün kendine gelmesini sağladılar.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 10:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83