İşte Alanyalı otelcinin intihar sebebi

Alanya'da intihar eden otelcinin intihar sebebini Alanya Adres öğrendi. Yeniacun'un borçları nedeniyle intihar ettiği öğrenildi.

İşte Alanyalı otelcinin intihar sebebi
Olay, saat 00.30 sıralarında Alanya Hacımehmetli Mahallesi’ndeki bulunan boş arazide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, boş araziden silah sesi geldiği ihbarını değerlendiren polis, kısa sürede olay yerine geldi. Ekipler, ailesi tarafından 6 saat önce kayıp başvurusunda bulunan 4 yıldızlı otelin sahibi olduğu öğrenilen 54 yaşındaki H.Yeniacun'un kendisine ait 07 HLG 59 plakalı otomobilin yanından tabancayla kafasından vurulmuş halde ölü buldu. İntihar ettiği şüphesi üzerine durulan H.Yeniacun'un cesedi incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

BORÇLARI NEDENİYLE...

Yeniacun intiharı Alanya'yı sarsarken, intiharın sebebinin maddi sebeplerden olduğu öğrenildi. Kısa bir süre önce evi terk eden ve 2 ay kadar önce de sahibi olduğu Kleopatra Life Otel'i satan Yeniacun'un tüm çabalarına rağmen borçlarının bitmediği ve otelden gelen gelirin de borçları kapatmaya yetmediği öğrenildi. 2 yıldır kötü geçen turizm sezonunun Yeniacun'un işlerini oldukça bozduğu ve borçlarının günden güne arttığı öğrenildi. Tefeciden borç aldığı ve bu borçları ödeyemediği için devamlı olarak baskı altında olduğu söylenen Yeniacun'un yakınları merhumun borçları nedeniyle intihar ettiğini belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 12:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83