İlk Cumhurbaşkanı adayı o isim oldu

Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı Cumhurbaşkanı adayını belirlediği 6. Olağanüstü Genel Kurultayı’nın ardından Alanya’da konuyla alakalı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İlk Cumhurbaşkanı adayı o isim oldu
Vatan Partisi Alanya İlçe Teşkilatı Cumhurbaşkanı adayını belirlediği 6. Olağanüstü Genel Kurultayı’nın ardından Alanya’da konuyla alakalı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, “Hafta sonu gerçekleştirdiğimiz kurultayımızda 50 yıllık tecrübesi ve 50 küsur kitapta ifadesini bulan bilgeliliği Türk Milletine olan bağlılığı bütün zor şartlarda göstermiş ve kendini ispat etmiş olan Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek Vatan Partisi Cumhurbaşkanı adayı olarak seçilmiştir.” dedi.

Vatan Partisi Alanya İlçe Başikanı Hasan Faruk Kurtoğlu’nun açıklaması şu şekilde:

"27 Ocak Cumartesi günü Ankara Yeni mahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde Vatan Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için Olağanüstü 6. Büyük Kurultayı toplandı. Büyük bir coşku içersinde parti delegelerinin değerlendirme konuşmalarının ardından yapılan oylamada Genel Başkanımız Dr.Doğu Perinçek oybirliği ile Vatan Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı seçildi.

Ülkemize şimdiye kadar dayatılan kapalı kapılar arkasında yapılan Cumhurbaşkanı belirleme şeklini elinin tersiyle iten Vatan Partisi açık irade beyanı ile tüm delegelerinin oyu ile seçilerek yeni bir döneme imzasını atmıştır.

Bölgemiz ve ülkemiz emperyalizmin açık saldırıları altındadır. Kahraman silahlı kuvvetlerimiz ve onu arkasında duran Türk Milleti Vatan savaşı vermektedir. Kapımıza dayanan emperyalist güçlere karşı verilen bu savaşa, 'Saray Savaşı' diyerek burun kıvıranlar gerçekler karşısında yuvarlandıkları düşman cephedeki yerlerini yavaş olsa değiştirmeye başlamışlardır. Suriye’nin kuzeyinde ABD ve İsrail tarafından kurulmak istenen terör devleti Suriye’yi bölmekle kalmayacak, ülkemizi de böleceği gerçeği anlaşılmaya başlamıştır. Bu sevinilecek bir durumdur iç cephenin sağlamlaştırılması bizi zafere götürecek tek yoldur. Komşumuz Suriye’nin savaşı bizimde savaşımızdır. Onun kazandığı zaferler bizimdir, bizim kazandığımız zaferler onlarındır.

Komşumuz Suriye ile ilişkilerimiz bu gerçekler ışığı altında derhal düzeltilmesi ve ilişkilerin her alanda normalleştirilmesi gerekir. Karşımızdaki güç başta ABD ve onun müttefikleridir. Bu güç karşısında bölge dostluklarını ihmal eden jeopolitik yaklaşımlar devlet aklına uymaz ve bizi zafere götürmez.

16 Nisan referandumu ile ülkemizin idari yapılanması istesek de istemesek de değişmiştir. Cumhurbaşkanı aynı zamanda başbakanlık görevlerini de şahsında toplamıştır. Yeni düzenlemede milletvekillerinin Cumhurbaşkanı tarafından dışarıdan istediği gibi atadığı bakanlar hakkında yapabilecekleri işler için hiçbir talepte bulunma hakları, soru önergesi verme gensoru ile etkileme yetkileri uygulanamayacak hale getirilmiştir. Yapacakları kanunların onanması garantisi olmayacaktır.

Bu durumun partilerin mahalli yöneticileri başta olmak üzere siyasetle ilgili kişiler tarafından anlaşılmadığı görülmektedir. Yarın partilerden milletvekili adayı olacak kişilerin neden milletvekili olmak istedikleri konusunda vatandaşa ne diyecekleri bilinmemektedir. Bütün bu durumlar çerçevesinde partilerin yeni duruma uyumlu yapılanmaları gerekir. Ülkemizin geçmekte olduğu bu eşikte vatan savaşını zaferle bitirecek şekilde yönetecek, Komşularımızla dostlukları gerçekleştirecek, üretim ekonomisini inşa edecek, huzur ve güveni sağlayarak pazarları şenlendirecek, irade ve güç Cumhurbaşkanlığını elde ederek ulaşılabilecektir. Cumhurbaşkanlığını kazanma hedefi olmayan bütün partiler siyaseten intihar etmiş sayılmalıdır ve bu durum milletimizin geleceğine dair söyleyecek sözlerinin bitmiş olduğunu gösterir.   
İşte bütün bu özet nedenlerden dolayı partimiz bu sorunları aşacak 50 yıllık tecrübesi ve 50 küsur kitapta ifadesini bulan bilgeliliği Türk milletine olan bağlılığı bütün zor şartlarda göstermiş ve kendini ispat etmiş olan Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek Vatan Partisi Cumhurbaşkanı adayı olarak seçilmiştir. Türk Milletine hayırlı uğurlu olsun. Saygılarımızla."

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 15:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83