Alanya'da otostop çekip soygun yapan kadınlar yakalandı

Alanya'da otostop çekip soygun yapan kadınlar yakalandı

Alanya’da kendilerine yardım için duran araç sürücüsü ve beraberindeki arkadaşına cinsel ilişkiye girmeyi teklif eden 3 kadın, araçtan içerisinde 12 bin dolar, 5 bin 500 Euro ve 7 bin TL bulunan çantayı çalarak kaçan kadınlar jandarma tarafından Mersin’de yakalandı. 


Mahmutlar Mahallesi, D-400 Karayolu üzerinde dün meydana gelen olayda; Ürdün asıllı iş adamı Y.B.’ye ait 07 MC 0365 plakalı aracı otostop yöntemiyle durduran 3 kadın, Y.B.’ye önce cinsel ilişkiye girme teklifinde bulundu. Teklifleri geri çevrilen kadınlar daha sonra sigara isteyerek Y.B.’nin ve araçta bulunan arkadaşı Y.C.’nin dikkatini dağıttı. Y.B. ve Y. C.’nin dalgınlığından yararlanan kadınlar şoförün kapısında bulunan içerisinde 12 bin dolar, 5 bin 500 Euro ve 7 bin TL bulunan çantayı çaldılar.  Çantasının çalındığını fark eden Y.B. Mahmutlar Jandarma Karakolu’na giderek şikayette bulundu.


ŞÜPHELİLER MERSİN’DE GÖZALTINA ALINDI

banner111


Bunun üzerine harekete geçen ekipler yaptıkları takip ve inceleme sonucunda aracın Mersin’e gittiğini tespit etti. Araç Mersin’in Mut ilçesinde jandarma ekipleri tarafından durduruldu. Ekipler araçta bulunan ve hırsızlık şüphelisi olan A.Ç. (33), S.Y.(22), B.Ş. (35), G.Y. (15) ve E.Ç.’yi (29) gözaltına aldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2022, 15:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83