Alanya'daki sera cinayetinde flaş gelişme!

Alanya'da bir serada çalışırken göğsünden av tüfeği ile vurularak öldürülen 24 yaşındaki Emrah Yüksel cinayetinin ilk duruşması görüldü. Zanlı Bilal M. suçunu kabul ederek özür diledi.

Alanya'daki sera cinayetinde flaş gelişme!
Alanya'nın İmamlı Mahallesinde bulunan bir serada 5 Kasım 2017 tarihinde av tüfeği ile bir saldırı gerçekleşmiş elektrik işçisi Emrah Yüksel olayda hayatını kaybetmiş bir diğer işçi Kerem Uzun ise yaralanmıştı. Akşam saatlerinde meydana gelen olay da Emrah Yüksel ve Kerem Uzun serada çalışırken, otomobille olay yerine gelen kişiler tarafından pompalı tüfekle seraya ateş açılmıştı. Otomobilde bulunan 5 kişi olay yerinden Mersin istikametinde kaçarken Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı. Yakalanan şüphelilerden Bilal M. tutuklu, diğer isimler Fatih M., Ümit Ç., Serkan Y. ve Mesut Ç. ise tutuksuz olarak yargılanıyordu. 

Bu olayın ilk duruşması dün Alanya 1. Ağır Ceza Makemesinde görüldü. Tutuklu sanık Bilal M. hakim karşısında suçunu itiraf etti. İlk olarak böyle bir olaya karıştığı için herkesden özür dileyen Bilal M. olayı şu şekilde anlattı: 

"Son zamanlarda artan sera hırsızlığı sebebiyle arkadaşlarımla seraya gittik. Hırsız sandığım kişilerle aramda 10-12 metre mesafe vardı ve hava karanlıktı. Kim olduklarını sorduğumda hareket ettiler ve panikle yanımda bulunan av tüfeği ile ateş ettim. İşçi olduklarını söylediler ve bir tanesi yere düştü. Yaralanarak düştüğünü tahmin etmedim ve korkarak olay yerinden uzanklaştım. Şahsın hayatını kaybettiğini sonraki sabah öğrendim."

Mahkeme olay yerinde yaralanan Kenan Uzun'un da ifadesi başvururken, mahkeme heyeti de ifadeler doğrultusunda katil zanlısı Bilal M. hakkında, 'Kasten Öldürme' suçunu işlediğine dair şüphe ötesi somut olguların bulunması nedeniyle tutuklu halinin devamına ve duruşmanın 19 Nisan 2018 gününe ertelenmesine karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, 10:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83