Alanya'daki silahlı saldırı anı güvenlik kamerasında

Alanya'da geçtiğimiz Pazar akşam saatlerinde Hal Kavşağı'nda gerçekleşen silahlı saldırı anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Alanya'daki silahlı saldırı anı güvenlik kamerasında
Olay, Pazar günü saat 17.30 sıralarında Alanya'nın Saray Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerindeki bir kuruyemişçi dükkanında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında kız kaçırma meselesi nedeniyle husumet olan Ahmet B. (36), elinde silahla Vedat K. (41) ve ağabeyi Sedat K.’nın (44) işyerini bastı. Vedat K. ve ağabeyi Sedat K. ile tartışmaya başlayan Ahmet B. Bu sırada silahla ateş açtı. Sedat K.’nin üzerine de bir el ateş ederek isabet ettiremeyen Ahmet B.’nin bir anlık boşluğundan faydalanan kardeşi Vedat K. tekme vurarak yere düşürdü. O sırada yere düşen silahı alan Vedat K. silahın kabze kısmıyla Ahmet B.’nin kafasına vurarak etkisiz hale getirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı Ahmet B.’yi ambulansla hastaneye götürürken, polis ekipleri ise olayla ilgili çalışma başlattı. 

Şüpheli Ahmet B. hastanedeki tedavisinin ardından Asayiş Büro Amirliği'nde ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

Olay anı ise işyerinde bulunan güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2017, 11:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83