Alanya’da 8 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar iddiası!

Alanya'da 8 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan sanık 5 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

Alanya’da 8 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar iddiası!

Geçen sene 19 Nisan’da Alanya’nın Avsallar Mahallesi’nde meydana geldiği öne sürülen olayda iddiaya göre 69 yaşındaki Rahmi Ö., 8 yaşındaki A.D. isimli minik kızı bir süre takip ettikten sonra elinden tutarak yaşadığı evine götürdü. Burada minik kıza cinsel istismarda bulunduğu ve ölümle tehdit ettiği öğrenildi.  Minik kızın olayı önce annesine daha sonra da okuldaki öğretmenine anlatması sonrası ortaya çıkan olayda şüpheli Rahmi Ö. şikayet üzerine harekete geçen İncekum Jandarma ekipleri tarafından  gözaltına aldı. Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

5 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI 

banner111

Alanya Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan karar duruşması bilgisine göre: Çocuğun cinsel istismarı ve kişi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından tutuklu yargılanan Rahmi Ö. Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde son kez hakim karşısına çıktı. Rahmi Ö, savunmasında "Ben 69 yaşındayım, bugüne kadar hiç bir pis işim olmadı, ne jandarma ne de polis karakoluna gitmiş değilim " diyerek beraatını talep etti. Mahkeme heyeti, Rahmi Ö'ü ‘cinsel istismar’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçundan toplam 5 yıl  hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi. Duruşma sonrası sanık Rahmi Ö. tutuklu bulunduğu cezaevine gönderildi

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2019, 16:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83