Toslak adayı Akdemir projelerini açıkladı

Toslak Mahallesi Muhtar Adayı Mahmut Akdemir, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'ne sayılı gün kala seçim projelerini açıkladı.

Toslak adayı Akdemir projelerini açıkladı

Alanya'nın Toslak Mahallesi'nde muhtarlık seçimi kampanyası çok sayıda mahalleyi gölgede bıraktı. Yaklaşık 2 bin 400 seçmenin oy kullanacağı Toslak Mahallesi'nde muhtarlık için 7 aday yarışıyor. Seçimlerin favorileri arasında gösterilen adaylardan Mahmut Akdemir, mahallesine çağ atlatacağını öne sürdüğü projelerini hayata geçirebilmek için vatandaşlarından destek istedi.

Konaklı Mahallesi'nde faaliyet gösteren Akdemir Ticaret'in sahibi olan Mahmut Akdemir, hiç bir siyasi görüşün adayı olmadığını söyledi. Akdemir'in, seçim taahhütleri şöyle: Gençlik istişare toplantılarının yapılması. İletişim sistemi kurulması. Yaşlılar ve gençler için ziyaret turları yapılması. Muhtarlık ofisi açılması. Çözüm merkezi destek hattının kurulması. Kızılca Delice Çayı ve Dutluk Ilgın Deresine köprü yapılması. Şantiye benzeri işletmelerin halkın oluru olmadan yapımına izin verilmemesi.

banner111

'Gençlik için spor tesisleri ve etkinliklerin yapılması. Su şebekesi arızalarının giderilmesi ve eskiyen şebekelerin yenilenmesi. Mahallenin elektrik sorunlarının çözülmesi. Mahalle araları ve bahçe yollarının ıslahının yapılması. Mahalle merkezine kamera sisteminin kurulması. Mahallemize halk otobüsü seferlerinin başlatılması. Mahalle aralarına çocuk parkları ve otobüs durakları yaptırılması. Geleneksel yayla etkinlikleri düzenlenmesi. Yayla yollarının bakımının yapılması ve elektrik sorununun çözülmesi. Semt pazarının kurulması.

Tarım fuarı düzenlenmesi. Mahalle içersinde seyyar satıcı ve hurdacıların izinsiz dolaştırılmaması. Toslak-Ketenlik- Çatalçam yolunun yaptırılması. Toslak- Emişbeleni Dutluk bağlantı yolunun yaptırılması. Çatalçam Mesire alanının yaptırılması. Toslak Kabalık Tepesine mesire alanı yaptırılması ve Türk Bayrağı asılması. Mahallemize Çok Programlı Lise Yapılması için mücadele verilmesi. Öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim alabilmeleri için çalışmalar yapılması. 1974 yılında Toslak Dutluk'ta doğan Mahmut Akdemir,  ilk ve ortaokuluToslak'ta okudu. Alanya Lisesi'nden mezun olan Akdemir, 18 yıldır Konaklı'da esnaflık yapıyor. Akdemir, evli 3 çocuk babası.

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2019, 17:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83