Alanyalı iş adamının kayıp köpeği bulundu

Alanya’nın tanınmış iş adamı Aksel Özdemir 40 günlükken bir arkadaşından hediye alıp biberonla besleyip büyüttüğü, saf kurt köpeği 6 gün önce Ananas Otel civarında akşam saatlerinde kaybolmuştu. Tüm aramalara rağmen köpeği bulunamayan Aksel Özdemir köpeği yüzünden aile huzurunun kaybolup kaç gündür gözlerine uyku girmediğini belirtmişti.

Alanyalı iş adamının kayıp köpeği bulundu

Sevindiren haber Gazipaşa’dan geldi. İş adamı Aksel Özdemir’in çocuğu gibi bakıp büyüttüğü kayıp kurt köpeği nihayet bulundu.

banner111

Gazipaşa’da bir hurdacı arabasında kurt köpeğini gören Aksel Özdemir’in bir arkadaşı, daha önce sosyal medyada gördüğü kayıp köpek haberini hatırlayıp hurdacıya köpeği nereden aldığını sordu. Hurdacı’da Alanya’da bulup arabasına aldığını söyledi. Hurdacı köpeği vermek istemeyince “Bu benim arkadaşımın eğitimli bir köpeği, 5 yıldır bakıyor küçükken alıp büyüttü” diye hurdacıyı ikna etti. Ardından hurdacıya bir miktar para verip köpeği alıp arkadaşına getirip teslim etti. İş adamı Aksel Özdemir duyarlı arkadaşına çok teşekkür ederek gösterdiği çabadan dolayı arkadaşını tebrik etti. Köpeğinin bulunmasına son derece sevinen Özdemir, “5 yıldır çocuğum gibi bakıp büyüttüğüm köpeğime kavuştum, artık geceleri rahat bir şekilde uyuyabilirim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2019, 10:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83