Alanya’da iş yerine silahlı saldırının failleri belli oldu

Alanya’da iş yerine silahlı saldırının failleri belli oldu

13 Ocak’ta Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan ve Nuri Demir’in zaferiyle sonuçlanan Esnaf Odası seçimlerinin ardından, Alanya’nın sevilen genç kuşak esnaflarından Muhittin Deniz Düşünceli’nin, Yayla Yolu üzerindeki işyeri kimliği meçhul kişi ya da kişiler tarafından kurşunlanmıştı. Alanya Emniyet Müdürlüğü ihbar üzerine olaya el koyarken, işyeri kurşunlanan Muhittin Deniz Düşünceli, “Dün gece Hacet Turkcell Mağazası arkasındaki mağazam silahlı saldırıya uğradı, camlar kırıldı. Kim niye yapar, anlamıyorum. Gece iş yerime silahlı saldırı oldu. Emniyet ekipleri gerekli çalışmaları başlattı. Bakalım işin içinden ne çıkacak” demişti.

Olay; Şekerhane Mahallesi, Yayla Yolu Caddesi üzerinde meydana gelmiş, Muhittin Deniz Düşünceli’ye ait MD Men Fashion isimli butik, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce gece saatlerinde kurşunlanmıştı. İşyerinin vitrin camından giren kurşunlardan birisi vitrinde bulunan ve üzerinde elbise olan mankenlerden birine isabet etmiş, polis, olayın şüphelilerinin bulunması için inceleme başlatmıştı.

İşyeri kurşunlanan Düşünceli, aradan geçen iki haftanın ardından şu açıklamayı yaptı:

banner111

“13 Ocak 2022 günü gece 23.36’da iş yerime yapılan silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişilerle alakalı Alanya Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı uzun arayışlar sonucu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkan adayının birisinin yönetiminde yer alan birisi ile ona çok yakın iki arkadaşının isimleri ortaya çıkmıştır. Kişiler, Emniyet’te ifadelerini vermiş, konu adli mercilere taşınmıştır. Çok şükür ki bu zamana kadar hiç kimseye bir terbiyesizlik, namussuzluk yapmadım. Şükür ki yüz kızartıcı bir suç işlemedim. Fakat oda seçimi yüzünden böyle bir olayın başıma gelmesi, etrafımızdaki insanlara ne kadar güvenmemiz gerektiğini bir kez daha göstermiş oldu. Seçim sürecinde ve seçimden sonra her zaman işyerime gelip  çayımı kahvemi içen, yemeğimi yiyen, gece gündüz arayıp soran kişinin böyle haince bir saldırı yapması, bir seçim uğruna gözlerini nasıl kararttıklarını göstermiştir. Bu süreçte artık dosya adli mercilerde. İsim kullanmak istemiyorum. Görüntülerde kendimde Emniyet’in bana vermiş olduğu bilgilerde de tespit ettim. Fakat mahkeme sürecince isimleri tek tek açıklayacağım. Kişiler Emniyet’teki ilk ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar. Bu süreçte yanımda olan, desteklerini esirgemeyen tüm büyüklerime, dostlarıma, arkadaşlarıma teşekkür ederim. En büyük teşekkürü, canla başla 12 gündür dosya üzerinde çalışan ve her şeyi ortaya çıkaran Emniyet’imizin güzel yürekli polis abilerime ederim.”

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83