Alanya’da kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı

Kurban Bayramı öncesi Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Alanya Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerince motosiklet denetimleri yapıldı. Yapılan denetimlerde 173 sürücüye ve araç plakasına toplam 115.852,00 TL cezai işlem uygulandı.

Alanya’da kurallara uymayan sürücülere ceza yağdı

Kurban Bayramı denetimleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri tarafından Emniyet ve Jandarma sorumluluk bölgelerinde ‘’ Motosiklet Denetim’’ uygulamaları yapıldı.

banner111

Yapılan denetimlerde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerinin dün 21.00-23.00 saatleri arasında Mola Kavşağı, Kuyular Önü Kavşağı, Hacet Kavşağı, 25 metrelik yol Başkent Hastanesi Kavşağı, Oba Fatih Caddesi ve Güzel Yalı Caddesi, Müze Kavşağı noktalarında yapmış oldukları motosiklet uygulamasında; Karayolları Trafik Kanunu’nun ilgili maddeleri gereği, kask takmamak, yaya yolu üzerinde motosiklet kullanmak, kaldırım üzerine veya park etmenin yasak olduğu yere park etmek, modifiye egzoz bulundurmak, sürücü belgesiz motosiklet kullanmak, tescil plakası takmamak, tek yönlü yollarda ters yönde seyir etmek, muayenesi ve-veya sigortası olmayan araç kullanmak, ihlalleri sebebiyle 136 sürücüye ve araç plakasına toplam 83.483,00 TL cezai işlem uygulandı. Öte yandan Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerinin Mahmutlar,Kestel,Konaklı ve Avsallar mahallerinde yapmış oldukları motosiklet denetimleri uygulamasında ise 37 sürücüye ve araç plakasına toplam 32.369,00 TL cezai işlem uygulandı. Böylece yapılan denetimlerde 173 sürücüye ve araç plakasına toplam 115.852,00 TL cezai işlem uygulandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83