MHP'den bayram mesajı

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan Kurban Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı

MHP'den bayram mesajı

Türkdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

'BAYRAM SEVİNCİNİ HEP BERABER YAŞAMALIYIZ'

Türk Milleti olarak; sevgi ve hürmetin, yardımlaşma ve dayanışmanın, inanç ve ihlâsın eşsiz örneklerine şahit olacağımız mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı içindeyiz. 
Bayramlarımız, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir. Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna bayram günleri, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız. Bizlere düşen görev; zenginiyle-fakiriyle, yaşlısıyla-genciyle bayramları gerçek manada değerlendirebilmek; Milletçe birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği; sevinçte, kederde bir ve beraber olabilmenin yüce erdemine ulaşıldığı günler haline getirebilmektir.

banner111

BAYRAMI KUTLADI
Bu düşüncelerle, Büyük Türk Milletimizin, çok değerli Alanya’da yaşayan vatandaşlarımızın, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin ve şehit ailelerimizin, Mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 
“Hac Farizası” için kutsal topraklarda bulunan tüm kardeşlerimizi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, ibadetlerinin makbul olmasını, dualarında olabilmeyi ve sağlıcakla dönmelerini içtenlikle temenni ediyorum.
Allah birliğimizi aratmasın, dirliğimizi azaltmasın, var olan düzenimizi hiçbir zaman aksatmasın. Kurban Bayramı’mız kutlu, Allah yar ve yardımcımız olsun.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83