Başkan Yücel protokolle bayramlaştı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Bayramı’nın ilk gününde resmi bayramlaşma töreninde protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Yücel ardından Garnizon Şehitliği, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Başkan Yücel protokolle bayramlaştı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kurban Bayramı'nın ilk gününü vatandaşlarla birlikte geçirdi. İlk olarak Kurban Kesim Yerlerini ziyaret eden Başkan Yücel, vatandaşlarla buluşarak bayramlarını kutladı. Başkan Yücel daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine katıldı. İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bayramlaşan Başkan Yücel, daha sonra Alanya Kültür Merkezi’ne gerçekleştirilen Protokol Bayramlaşma Törenine katıldı. Törende, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, protokol üyeleri, siyasi parti liderleri, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar bayram sevincini birlikte yaşadılar.

ŞEHİTLER KABİRLERİ BAŞINDA ANILDI

Bayramlaşma programlarının ardından Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Garnizon Şehitliği’ne giderek şehitleri kabirleri başında ziyaret ettiler. Şehit mezarlarını tek tek ziyaret eden ve dua eden Başkan Yücel, mezarlara karanfil bıraktı.

EMNİYET GÜÇLERİNE MORAL ZİYARETİ

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bayram süresince yoğun bir mesai ile çalışan İlçe Emniyet Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret ederek görevi başında bulunan kolluk kuvvetleri personelleri ile bayramlaştılar.

banner111

Başkan Yücel, bayramda 7-24 çalışan, vatandaşların huzur ve güvenliği için görev başında olan kolluk kuvvetleri personellerine moral vererek göstermiş oldukları özveri ve fedakarlık için hepsine ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83