Alanya’daki kardeş cinayetinde korkunç detay!

Alanya’da meydana gelen kardeş cinayetinde korkunç bir detay ortaya çıktı. Cinayetin nedeninin ‘namus meselesi’ olduğu iddia edildi.

Alanya’daki kardeş cinayetinde korkunç detay!

Alanya’da  ‘namus meselesi’ iddiasıyla 39 yaşındaki kardeş kendinden 5 yaş büyük ağabeyini tabancayla vurdu. Hastaneye kaldırılan ağır yaralı ağabeyi, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

banner111




Olay, saat 01.00 sıralarında Tosmur Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Yılmaz Yuşan (39), kendinden 5 yaş büyük ağabeyi Zeydin Yuşan’ın bir kahvede oyun oynadığını sırada dışarıya çağırdı. Daha sonra kardeş Yuşan elindeki kurusıkıdan dönüştürülen tabancayla dışarıya çıkan ağabeyinin üzerine doğru ateş açtı.  Omzuna tek kurşun isabet eden Zeydin Yuşan kanlar içinde yere yığılırken kardeşi ise olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı Yuşan’ı ambulansla Alanya Aladdin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Yoğun bakım ünitesine alınan Zeydin Yuşan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıklarını çalışmalarda olay yerinin biraz uzağında cinayet şüphelisini yakalayarak gözaltına aldı.  Kardeşinin öldürdüğü itiraf eden ve namus meselesi yüzünden olduğunu ileri süren Yılmaz Yuşan emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2018, 13:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83