Antalya’da 'ders' veren kaza

Antalya’da sürücü eğitmenini kullandığı otomobille, aynı istikamette giden otomobilin kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı. Sürücü adaylarının eğitim aldığı caddede meydana gelen kazanın o anları güvenlik kameralarına yansırken, görüntüler ise adeta ders verdi.

Antalya’da 'ders' veren kaza

Kaza, dün öğle saatlerinde Konyaaltı ilçesine bağlı Uncalı Mahallesi Çamlık Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sürücü eğitmeni Nuri K. yönetimindeki 20 ALF 66 plakalı otomobil ile aynı istikamette giden Tolga K.'nin kullandığı 07 ASU 297 plakalı otomobil kavşağa geldiği sırada çarpıştı. Kazada Tolga K. yaralanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazanın nasıl olduğunu anlamaya çalıştılar
Kaza sonrası olay yerine diğer sürücü eğitmenleri ile sürücü adayları da geldi. Sürücü adaylarının eğitim aldığı güzergahlardan olduğu öğrenilen caddede, kazanın nasıl gerçekleştiği uzun süre anlaşılmaya çalışıldı.

Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı
Öte yandan, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde çift yönlü olan caddenin orta şeridinden otomobiliyle ilerleyen Nuri K. kavşağa gelip sola dönüş yaptığı sırada, sollama yapan bir başka aracı sollayan Tolga K. yönetimindeki araçla çarpışma anı yer aldı.

banner111

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83