Antalya’da okulda kan donduran olay! 6 yaşındaki öğrenciye…

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde bulunan Hasan-Fatma Çavlı İlkokulu'nda 1. sınıfa giden bir çocuğun, öğrenciler ve bir veli tarafından taciz edildiği iddiaları üzerine savcılık, A.D. isimli veli hakkında "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "12 yaşından küçük mağdurların cinsel istismarı" suçlarından dava açtı. Duruşma 22 Şubat'ta görülecek.

Antalya’da okulda kan donduran olay! 6 yaşındaki öğrenciye…

Cumhuriyet gazetesinden Rengin Temoçin’in haberine göre, iddiaların ardından çocuğun annesi M.A, A.D. isimli veli hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” ve “12 yaşından küçük mağdurların cinsel istismarı” suçlarından dava açıldı. İlk duruşma 22 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

banner111

İddianamede, çocuk ve ergen ruh sağlığı uzmanının hazırladığı rapora da yer verildi. Rapora göre, mağdur çocuğun zihinsel ve ruhsal değerlendirilmesinde, beyanlarına itibar edilebilecek bir engel oluşturabilecek psikiyatrik bir hastalığının olmadığı ve beyanlarına itibar edilebilir olduğu belirtildi. İddianame, şüphelinin sürekli okula gelerek çocuğu mağdur etmek için çeşitli yöntemlerle cinsel istismarda bulunduğunu iddia ederek, sevk maddelerine dayanarak şüphelinin cezalandırılmasını talep etti. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83