BATAN TEKNEDEN ÇIKARILAN KADININ CESEDİ KÜTAHYA'YA GÖNDERİLDİ

Antalya’da 2 gün önce batan teknede hayatını kaybeden 38 yaşındaki Serap Çelik’in cenazesi toprağa verilmek üzere Kütahya’ya gönderildi.

BATAN TEKNEDEN ÇIKARILAN KADININ CESEDİ KÜTAHYA'YA GÖNDERİLDİ

 Antalya Yat Limanı açıklarında 2 gün önce fırtına nedeniyle tur teknesinin batmasının ardından kaybolan ve yaklaşık 21 saat sonra teknenin mutfak kısmında cansız bedenine ulaşılan 38 yaşındaki polis eşi Serap Çelik’in cenazesi Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Ahmetler köyüne gönderildi. Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda otopsisi tamamlanan Çelik’in, cenazesi polis kocası Ramazan Çelik ve yakınları tarafından alındı. İstanbul’da görevli olan polis eş Ramazan Çelik, karısının cenaze aracına alınması sırasında gözyaşlarını tutamadı. Ramazan Çelik, yakınlarının kolunda güçlükle ayakta dururken, ‘Serap beraber giderdik, her şeyi beraber yapardık’ diye feryat etti.

banner111
Antalya Yat Limanı açıklarında 2 önce dönüş yolunda fırtına nedeniyle batan ‘Kurt-C’ isimli tur teknesinin ardından 84 kişi tahliye edilmiş 38 yaşındaki Serap Çelik ve Lübnan uyruklu Samira Frayha’nın (48) kayıp olduğu belirlenmişti. Olayın ardından sahil güvenlik ve deniz polisi su yüzeyinde ve su altında yaptığı çalışmada yaklaşık 21 saat sonra iki kadının cansız bedenlerine ulaşmışlardı. İki kadının da cesetleri otopsisinin yapılması için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderilmişti.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2016, 13:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83