Bir evden battaniye içinde çelik kasa çalan 2 kişi yakalandı

Kapı kilidini kırarak girdikleri evden, içinde para ve boş çek koçanı bulunan kasayı çalan dört şüpheliden 2'si yakalandı. Olayın yaşandığı bölgedeki MOBESE kayıtlarını inceleyen polis, firari iki kişiyi arıyor.

Bir evden battaniye içinde çelik kasa çalan 2 kişi yakalandı
Olay, geçtiğimiz 20 Ağustos tarihinde Bayındır Mahallesi'nde yaşandı. S.G. isimli kişinin ikametinde ki çelik kapının göbeğini kırarak içeri giren şüpheliler çekmece ve kanepeyi karıştırıp buldukları çelik kasayı bir battaniyeye sararak evden çıkarıp ortadan kayboldular.

Olayı araştıran Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, apartman çevresindeki ve şüphelilerin gidebileceği güzergahlardaki MOBESE kayıtlarını inceledi. Polis, şüphelilerin yola çıkardıkları battaniye içindeki çelik kasayı, bir otomobilin bagajına koyarak uzaklaştıklarını tespit etti. Kameralardan aracı kullandığı tespit edilen S.Ç. gözaltı alandı. S.Ç. sorgusunda hırsızlık olayını 18 ayrı suçtan kaydı bulunan B.G. ve yine çok sayıda suçtan sabıkaları bulunan B.G. ve F.K. ile birlikte gerçekleştirdiğini itiraf etti. S.Ç. ve R.T. isimli şüpheliler gözaltına alınırken, B.G. ve F.K.'nın aranması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2017, 14:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83