Çarpıştığı otomobil sürücüsüyle helalleşip tek başına ambulansı bekledi

Manavgat'ta karşısından gelen otomobilin sinyal vermeden döndüğünü gören motosiklet sürücüsü frene basınca kaza yaptı. Otomobil sürücüsü helalleştikten sonra olay yerinden ayrıldı, yaralı motosiklet sürücüsü ambulansı bekledi.

Çarpıştığı otomobil sürücüsüyle helalleşip tek başına ambulansı bekledi

Edinilen bilgiye göre kaza; Eski Hisar Mahallesi 9522 sokak Hisar Mezarlığı arkasında meydana geldi. Herdford Caddesi istikametine seyir halindeki Ceyhun Karadağ’ın kullandığı motosiklet 9529 sokak kavşağına geldiğinde, karşısından gelen otomobil sinyal vermeden 9520 sokağa döndü. Bu sırada otomobile çarpmamak için frene basan sürücünün motosikleti devrilerek yolda sürüklenmesine neden oldu.
Kazada, devrilerek yolda sürüklenen motosiklet sürücüsü yaralanırken, otomobil sürücüsü motosiklet sürücüsüyle görüştükten sonra olay yerinden ayrıldı.

“Konuşup helalleştik”

banner111

Motosikletini vatandaşların yardımıyla kaldırıma çeken ve kendisi de gölgede ambulans bekleyen motosiklet sürücüsü Ceyhun Karadağ, kavşağa geldiğinde karşıdan gelen otomobilin aniden döndüğünü belirterek, “Ben de otomobile çarpmamak için frene basınca motosikleti kaydırdım ve devrildik. Otomobil sürücüsü bayanla konuşup helalleştik ve bayan gitti. Kimseden şikâyetim yok” dedi.
Yaralanan motosiklet sürücüsü, 112 Acil Sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83