CHP Alanya’dan Alanya Belediyesi’ne eleştiri

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Alanya Belediyesi’nin yeni hizmet binası önünde açıklama yaptı.

CHP Alanya’dan Alanya Belediyesi’ne eleştiri

Başkan Karadağ, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Şu anda 2017 yılında temeli atılan hizmet binası inşaatı bölgesindeyiz. Burası 5 yıldır hizmete açılmadı. Gerçekten inşaat maliyetleri çok arttı ancak bir yatırım yapılırken bunun başlangıcını ve sonunu mutlaka hesaplamak lazım. 5 yıl içerisinde buraya yapılan yatırım, bunun gibi 2 veya 3 bina yapma kabiliyetine haiz iken şuan hala bitmemiş bir binanın karşısındayız. Bu bina elbette Alanya halkının, bizlerin emekleriyle ve parasıyla yapılan bir hizmet binası ama hala tamamlanamaması bizleri hem üzmekte hem de Alanya’ya yakışmamaktadır. Yıllardır Alanya’nın il olmasını istiyoruz, Alanya il olunca belediye mutlaka böyle bir binada hizmet vermek mecburiyetinde. Binanın biran önce tamamlanmasını bekliyoruz.

EĞRİ KÖPRÜ ELEŞTİRİSİ

banner111

Alanya Belediyesi yeni hizmet binasının orada tüm Alanya’nın bildiği Eğri Köprü var. Bu köprümüzün girişinde ve çıkışında çift yönlü trafik olmasına rağmen eğri köprü ancak bir aracın geçebileceği genişlikte. Batısında hizmet binası, doğusunda büyük AVM olan bu köprü buraya nasıl yakışacak. Bu köprünün mutlaka tarihi dokusu korunmalı ancak bunun yanında her iki yöne de hizmet verecek bir köprü yapılmalı.”

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2022, 10:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83