Cinayet zanlısı DNA örneklerinden tespit edildi

Antalya’nın Kepez ilçesinde bir kadının geçtiğimiz yıl Nisan ayında iple boğularak öldürülmesi olayıyla ilgili bir şahıs DNA örneklerinden yakalandı.

Cinayet zanlısı DNA örneklerinden tespit edildi
Edinilen bilgiye göre, Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, Kepez ilçesi Gündoğdu Mahallesi'nde 07 Nisan 2017 günü saat 17.00 sıralarında bir evde G.Ş. isimli kadının iple boğularak öldürülmesiyle ilgili çalışmalarını sürdürdü. Olay yerinde toplanan bulguların Ankara Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğünde moleküler genetik incelenmesi sonucunda, G.Ş.’den alınan kuru kan örneğinden farklı erkek genotipik profili olduğunu belirledi. İzmir Adli Tıp Grup Başkanlığında yapılan incelemede ise G.Ş’de sperm bulgularına rastlandı. 

Yapılan çalışmalarda G.Ş.’nin para karşılığında erkeklerle ilişkiye girdiği belirlenirken, kadın ile irtibatlı olan şahısların kan örnekleri alındı. Alınan kan örnekleri otopsisinde elde edilen DNA profilleri ve diğer bulgularla karşılaştırılarak, C.O.’nun cinayet şüphelisi olduğu belirlendi. DNA profili uyumlu olan C.O. dün sabah saatlerinde Kepez ilçesi Altınova Menderes Mahallesindeki evinde polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki sorgusu tamamlanan C.O. adli makamlara sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 17:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83