Eski başkanı isyan ettiren kaza

Alanya'da iki motorum yaya kaldırımında kaza yapması Alanyaspor'un eski başkanı Hakan Dizdaroğlu'nu isyan ettirdi. Dizdaroğlu, "Fıkra gibi" dedi.

Eski başkanı isyan ettiren kaza
Alanya'da dün akşam 20 sularında bir trafik kazası gerçekleşti. Ahmet Tokuş Bulvarı, Orman İşletme kavşağı önünde ki yaya kaldırımında hızla giden iki motor çarpıştı. İki motor sürücüsüde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldılar. 

O esnada olay yerinde olan Alanyaspor'un eski başkanı Hakan Dizdaroğlu olayı sosyal medya aracılığıyla anlattı. İşte Dizdaroğlu'nun o yazısı:

Yer; Ahmet Tokuş Caddesi'nin çift yönlüden tek yöne geçtiği Eliza Beach Otel'in hizası geniş yaya kaldırımı. Alanyalı olanlar için orman işletmesi kavşağı desem de bilinir ama kaza kavşakta değil. Deniz tarafında ki geniş kaldırım da. Motorun birisi kaldırımda süratli geliyor bir diğerinde tam Eliza Beach Otel'in havuz hizasından yaya kaldırımına giriyor ve iki motor çarpışıyor. İki adam yerde yatıyor ambulanslar ve halk dolu. Denizden çıkan ben anlamaya çalışıyorum yolda kaza izi yok iki adam kaldırımda birinin ayağı kırık. Görgü tanıkları anlatınca ben de şoktayım. Hangisi suçlu desem ikisi de suçlu. Motorun yaya kaldırımda ne işi var. Tamam bisikleti anladık da motor hele de süratli. Zaten yavaş olsa çarpışma olmayacak. Düşünüyorum da acaba bu kaza bizden başka hangi ülkede olabilir? Ne diyeceğimi bilemiyorum. Şaka gibi, fıkra gibi. Ne diyelim yurdum insanı çok yaratıcı bakalım daha nerelerde kaza yapacağız.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2017, 09:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83