EVİNDE ÖLÜ BULUNAN KADIN TOPRAĞA VERİLDİ

Antalya'da evinin yatak odasında ölü olarak bulunan 1 çocuk annesi 26 yaşındaki Fatma Kızılçelik gözyaşları arasında toprağa verildi. Boğazında ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri bulunan genç kadınının ölümüyle ilgili kocası O.K., gözaltına alındı. Yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verilen genç annenin 3 gün sonra ise doğum günü olduğu öğrenildi.

EVİNDE ÖLÜ BULUNAN KADIN TOPRAĞA VERİLDİ

Edinilen bilgiye göre, olay dün saat 11:30 sırasında Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi 261 Sokaktaki bir apartmanın giriş katında meydana geldi. Giyim markası zincirinin mağazasında tezgahtar olarak çalışan evli ve 3 yaşında bir kız çocuk annesi Fatma Kızılçelik'in sabah mesaisine gitmemesi üzerine işyerinden arkadaşları anne Selma Taşkıran'ı telefonla aradı. Eşinden ayrılan ve 3 yaşındaki torunu Berensu'ya baktığı için kendisinde kızının evinin anahtarı bulunan anne, küçük oğlu 15 yaşındaki Ç.K.'yı eve gönderdi. Zile basmasına rağmen kapıyı açan olmayınca anahtarla içeri giren Ç.K., ablasını yatak odasında, yatakla duvarın arasında hareketsiz şekilde buldu. 

banner111
Durumun haber verilmesi üzerine eve gelen 112 sağlık ekipleri ve polis, genç kadının öldüğünü belirledi. Olay yeri ekiplerinin çalışmasının ardından Kızılçelik'in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Genç kadının evinde dağınıklık, boğazı ve vücudunun çeşitli yerlerinde ise darp izleri olduğu öğrenildi. Otopsinin ardından yakınları tarafından morgdan alınan genç kadının cenazesi doğup büyüdüğü Serik ilçesi Yukarı Kocayatak Mahallesi'ne getirildi. 

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından genç kadının cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Kızılçelik'in son olarak bir mağazada tezgahtarlık yapan eşi O.K. ile geçen cumartesi günü yakınlarının düğününe gittiği ve aralarında herhangi bir sorunun olmadığı belirtildi.

"DOĞUM GÜNÜNÜ GÖREMEDİ"

Genç çiftin 6 yıl önce birbirlerini severek evlendiği ve bugüne kadar aralarında bir tartışma yaşanmadığı öğrenildi. Öte yandan Fatoş Kızılçelik'in 28 Nisan tarihinde 27'nci yaş gününü kutlamaya hazırlandığı kaydedildi. Olay sabahı saat 07.00'da direksiyon kursu için evden çıkan O.K.'nin önce kayınvalidesinde olan kızının yanına uğradığı ve ardından kursuna geçtiği belirtildi. Olayın haber verilmesi üzerine eve gelen koca O.K.'nın ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

"MUTLU BİR ÇİFTTİLER"

Genç kadının halasının oğlu Ali Kosat ise çiftin mutlu bir birlikteliklerinin olduğunu belirterek, "6 yıl önce severek evlendiler, hatta düğün gününden önce kaçtılar. Bugüne kadar hiç tartıştıklarını duymadık. Fatoş'un küçük kardeşi eve gittiğinde ablasını yatak odasında yerde buluyor. Kocası da sabah erken saatlerde ehliyet kursu için evden çıkmış. O da çok iyi bir insandır. 28 Nisan'da Fatoş'un doğum günüydü ama ölümüyle yıkıldık" dedi.




Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 15:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83