İRANLILAR İÇİN ÖZEL ALIŞVERİŞ FESTİVALİ

Nevruz döneminde Antalya’ya gelecek olan yüz binin üzerinde İranlı için alışveriş festivali düzenleniyor.

İRANLILAR İÇİN ÖZEL ALIŞVERİŞ FESTİVALİ
18 Mart’ta başlayan ve 7 Nisana kadar devam edecek olan Persian Shopping Fest’le alışveriş keyfinin eğlenceyle birleştirilerek İranlı ziyaretçileri güzel bir nevruz yaşatılması planlanıyor.
Festival kapsamında birçok İran asıllı popüler sanatçıyı misafir edecek olan MarkAntalya AVM'de imza günleri düzenlenecek ve birçok mağazada özel indirimler uygulanacak, ayrıca İranlıların Nevruz geleneğinin en özel simgesi olan Haft Sin Sofrası da AVM’nin giriş kapılarında 15 gün süre ile kurulu kalacak.
7 Nisan tarihine kadar devam edecek olan festivalde 22 Mart Salı günü Kamran Hooman, 24 Mart Perşembe günü Andy ve 28 Mart Pazartesi günü Shadmehr Aghili imza gününde İranlı hayranları ile buluşacak. Saat 15.00’te başlayacak olan imza günlerinde İran dışında yaşayan sanatçılarla bir araya gelme şansı yakalayacak olan İranlı ziyaretçiler, hem hayran oldukları ve kendi ülkelerinde görme izleme şansı bulamadıkları bu sanatçılardan imza alma, hem de onlarla fotoğraf çektirme fırsatı bulacaklar. İranlı ziyaretçilerin, sanatçılar kadar kendi kültürlerini temsil eden Haft Sin olarak bilinen geleneksel İran sofrasına da büyük ilgi göstermeleri bekleniyor.



Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2016, 12:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83