"Kanser olan karısını dövdü, Alanya'ya define aramaya gitti"

İstanbul'da yaşayan Muhterem Arslan kocasının kendisini darp, gasp ettiğini ve kaçtığını daha sonra Alanya'da başka bir kadınla define aradığını iddia etti.

"Kanser olan karısını dövdü, Alanya'ya define aramaya gitti"
Alanya Adres - Özel Haber
İstanbul'da Muhterem Arslan kocası Erdal G. ile birlikte yaşıyordu. 2016'da meme kanserine yakalanan Arslan, kometerapi görmeye başladı. Arslan için bundan sonra işler içinden çıkılmaz bir hal aldı. 

Arslan'ın iddialarına göre tedavi sürecinde para lazım olduğunu belirten kocası Erdal G. İzmir'e çalışmaya gidiyorum diyerek devamlı olarak evden ayrılıyordu. İzmir'de çalıştığını iddia eden Erdal G. ile Alanya'nın Avsallar Mahallesi'nde yaşayan Meltem A.'nın mesajlarını yakalayan Arslan, kocasının kendisini aldattığını öğrendi. Erdal G. karısının Meltem A.'yı öğrenmesi üzerine deliye döndü. Kanser olan ve bir gün önce kemoterapi olan Arslan'ı yatak odası kilitleyerek darp etti. Bazı değerli eşyaları ve paraları da alan Erdal G. Alanya'ya geldi. 

Yine Arslan'ın iddialarına göre Erdal G. ve sevgilisi Meltem A. Avsallar, Okurcalar ve Manavgat bölgesinde define işine girdiler. Hatta bir kez yakalanarak ceza yiyen ikili define arama çalışmalarına devam ediyorlar. 

Arslan ise kocasının kendisini terketmesi sonrası evden de atıldı ve yardımlarla bir bodrum katında üvey kızı ile yaşamaya başladı. Bundan sonraki süreçte Arslan'ın iddialarına göre derdini anlatmaya çalışan Arslan'ı Sakarya'ya çağıran Erdal G. ve Meltem A. kadını bir kez daha darp ettiler. Hastaneden darp raporu alan ve karakola başvuran kadın derdine çare bulamadı. 

Kendisini iki defa döven Erdal G. ve Meltem A.'nın Alanya'da yaşamaya devam ettiklerini ara ara define aradıklarını iddia eden Arslan, Alanya Adres'e yaptığı açıklamada, "İnsan içine çıkamasınlar istiyorum. Ben şu anda yardımlarla ayakta duruyorum. Şimdi de elektriklerim kesildi. Bana sürekli tehdit mesajları geliyor. Devlet tarafından koruma altına da alındım ancak evime silahlı adamlar yollayıp beni tehdit ediyorlar. Susturmaya çalışıyorlar. Ben hala kemoterapi görüyorum. Bunların yüzünden 31 defa kemoterapiye girdim. Hangi vicdanlar kafasını yastığa koyuyorlar." dedi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2017, 11:23

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83