Kaybolan 85 yaşındaki çiftçi, ormanda bulundu

2 gün önce kızıl toprak almaya gittiğini söyleyerek evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 85 yaşındaki çiftçi, evinden 50 kilometre uzaklıkta ormanlık alanda yolunu kaybetmiş bir şekilde bulundu.

Kaybolan 85 yaşındaki çiftçi, ormanda bulundu
Antalya'da çiftçilik yapan 85 yaşındaki Bayram Ali Uluçay, 20 yıl önce Aksu’nun Murtuna Mahallesi’nden Muratpaşa ilçesi Doğuyaka Mahallesi’ne taşınarak burada çiftçilik yapmaya başladı. Mahallenin en eski çiftçileri arasında bulunan Uluçay, 2 gün önce serasında kullanmak üzere traktörüne binerek kızıl toprak almaya gideceğini söyledi. Saatler geçmesine rağmen evine dönmeyen Uluçay için sosyal medya hesaplarından ‘Kayıp’ ilanı verilerek Antalya’nın dört bir tarafında aranmaya başlandı. Bazı vatandaşlar ise Uluçay’ın Karaöz’de göründüğünü belirtti.

2 gün ormanda tek başına kalmış
Yaşlı adamı bulmak için polis ve jandarmada harekete geçti. Dün Serik İlçesi Gebiz Mahallesi ormanlık alanda bir kişinin olduğunu gören ormancılar, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Yaşlı adam ormancılara yolunu kaybettiğini ifade ederek, kendisini eve götürülmesini istedi. Vatandaşlar tarafından jandarmaya teslim edilen, yaşlı adam ailesine teslim edildi. 85 yaşındaki adamın, 2 gün boyunca ormanda tek başında kaldığı öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2018, 11:31

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83