Komşu Gazipaşa'da korkutan yangın

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, zirai malzemelerin satıldığı bir iş yerinin altında bulunan sulama boruları sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir sebeple alev aldı. Kısa sürede büyüyen alevler iki apartmanı dumana boğarken, apartman sakinleri kendilerini sokağa attı.

Komşu Gazipaşa'da korkutan yangın
Gazipaşa ilçesinde zirai malzemelerin satıldığı bir iş yerinde sabah saatlerinde yangın çıktı. Kısa sürede yoğun duman oluşturan alevlerin, bazı apartmanların panjurlarına sıçradığı belirtildi. Apartman sakinlerinden Fatma Yıldız, pencerelerinin açık olması halinde alevlerin evine gireceğini söyledi. Yangını ilk fark edenlerden Ufuk Gömeç ise yangında yan tarafı yanan bir otomobili alandan uzaklaştırarak bir faciayı önledi. Depoları benzin ve LPG ile dolu olan aracın depo kapağı yanmasına rağmen patlamaması herkese derin bir nefes aldırdı.

Yangını balkondan gören ve itfaiyeyi arayan Murat Yalçın ise yangının kısa bir sürede büyüdüğünü ve balkonlara doğru yükseldiğini söyledi. Yangında otomobili hasar gören İhsan Meydan, otomobilinin yakıt dolu olduğunu ve patlamamasının büyük bir şans olduğunu belirtti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 4 ekibin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini araştırıyor.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2017, 12:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83