Kuyumcu hırsızları yakalandı

İki kuyumcuyu soyan şahıslar yakalandı. Şahıslardan 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kuyumcu hırsızları yakalandı
Manavgat'ta 23 Nisan Pazar günü Yukarı Hisar Mahallesi Şelale Caddesinde, 28 Nisan Cumartesi günü ise Aşağı Pazarcı Mahallesi İbrahim Sözen Caddesi Sezai Öz İş Hanının girişinde bulunan kuyumcu, camları kırılmak suretiyle soyulmuştu. Olay üzerine inceleme başlatan Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği görevlileri, yaptıkları titiz çalışmalarla her iki hırsızlık olayının failleri oldukları belirlenen A.A.G. (19), A.K. (16) ve K.K.K.'yi (17) yakaladı. 

Emniyetteki sorgularında hırsızlık olaylarını birlikte gerçekleştirdiklerini itiraf eden şahısların, çaldıkları malzemelerin bir kısmını çöp konteynerine, bir kısmını da boş bir araziye attıklarını söylediği öğrenildi. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda kuyumculardan çalındığı belirlenen 5 adet bileklik, 1 adet taşlı yüzük ve 9 adet saat ele geçirildi.

Emniyetteki sorgularının ardından adli makamlara sevk edilen şahıslardan K.K.K ve A.A.G tutuklanarak cezaevine gönderildi, A.K ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 14:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83