Başkan Yücel muhtarlarla bir araya geldi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Konaklı Mahallesi’nde kurulan Çarşamba pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Ardından batı bölgesinin mahalle muhtarlarıyla kahvaltıda buluştu.

Başkan Yücel muhtarlarla bir araya geldi
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, güne Konaklı Mahallesi’nde kurulan Çarşamba Pazarı’nı ziyaret ederek başladı. Başkan Yücel, pazar tezgâhlarını tek tek ziyaret ederek esnafa bereket dileklerini iletti. Ardından Konaklı Mahallesi’nin Muhtarı Osman Kaya’nın Konaklı’da bir kafeteryada verdiği kahvaltıya katılan Başkan Yücel, davete katılan batı bölgesinin muhtarlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bölgeleri için taleplerde bulunan muhtarlara; “Hiçbir siyasi ayrım yapmadan hizmet talep eden her muhtarımızın yanındayız, hizmetindeyiz.” dedi.

YÜCEL: “BU AYDAN İTİBAREN BATI BÖLGESİNE YOĞUNLAŞACAĞIZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bölge muhtarlarına yaptığı konuşmada batı bölgesinin mevcut sıkıntılarını bildiklerini ifade ederken bu aydan itibaren bölgeye yoğunlaşacaklarını müjdeledi. Başkan Yücel; “Bölgesel olarak sıkıntılarınızı biliyoruz. Bu aydan itibaren batı bölgemizin hem yaylalarına hem köylerine hem de merkezine hizmetimizi yoğunlaştıracağız. Ramazan ayında bütün muhtarlarımızın mahallelerini tek tek ziyaret ederek sorunları yerinde inceleyeceğim.” dedi.


“HİZMETTE KAPASİTEMİZİN 3 KATINA ÇIKACAĞIZ”

Alanya Belediyesi’nin 3 yıldan bu yana yapmış olduğu hizmetleri anlatan Başkan Yücel, faaliyetlerin artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Yücel; “Alanya Belediyesi’nin ilk defa kendisine ait bir çakıl ocağı olacak. Şu anda izinlerimiz bitti. Ruhsatlarımızı alıyoruz. Tesisimizi hazırlamaya başladık. Bundan sonra Agrega tesisimizi kendimiz üreteceğiz. Sıcak asfalt tesisimiz, saatte 40-50 ton üretiyordu. Biz bunu 60-70 tona çıkardık ancak yine yetişmiyor. Bundan dolayı mecburen büyütmek zorunda kaldık. Şu anda bir ihalesi var. Tesisimiz faaliyete geçtikten sonra günde biz 160 ton sıcak asfalt üretebilecek konuma geleceğiz. Bu da mevcut kapasitemizin 3 katına çıkacağımız anlamına geliyor.” dedi.

Batı bölgesinin mahalle muhtarları, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e yapılan hizmetler için teşekkür ederken yapılacak olan yeni projeler için de heyecanlı olduklarını belirttiler.


“ÖNERİ VE ŞİKÂYETLERİNİZE DAHA HIZLI ULAŞIYORUZ”

Kahvaltının ardından Konaklı Mahallesi Çarşamba Pazarı’na kurulan “Çözüm Burada” standını da ziyaret eden Başkan Yücel; “Alanya Belediyesi’nin sorunlarını dinleyen ve bu sorunları ilgili müdürlüklere aktararak hızlı bir şekilde çözüme kavuşturan Çözüm Masası ekibi, pazarlara ‘Çözüm Burada’ standı kurarak pazarcıların ve vatandaşların şikâyetlerini dinliyor. Bu uygulamayla vatandaşlarımızın öneri ve şikâyetlerine daha hızlı ulaşarak çözüm üretiyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2017, 15:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83