Nedir bu Alanya düşmanlığı?

Alanya Kestelspor'un Korkuteli ile oynadığı maçta Manavgat, Gazipaşa ve Korkuteli'nden bir çok taraftar olaylar çıkardı. Sosyal medya da yapılan paylaşımlar ise iplerin gerilmesine yol açtı.

Nedir bu Alanya düşmanlığı?

Alanya'nın çevre ilçelerindeki Alanya düşmanlığı günden güne daha fazla ayyuka çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Alanyaspor taraftar lokalinin önüne gelip 'Bir gece ansızın gelebiliriz' gibi manalı paylaşımlar yapan Alanya duvarlarına sprey boyalarla Manavgat ve küfür içerikli şeyler yazan taraftarlar Kestelspor'un Korkuteli ile oynadığı mücadelede de rahat durmadılar.

banner111
'Korkuteli maçında olaylar çıktı'

Kestelspor ve Korkuteli Belediyespor arasında Alanya Milli Egemenlik Stadyumu'nda oynanan mücadelede Korkuteli tribününde Korkuteli taraftarından çok Manavgatlı ve Gazipaşalı taraftarlar vardı. Maç boyunca Alanya taraftarını provake eden bu taraftarlar stadın koltuklarını söktüler ve şehirde çete misali kol gezdiler.

'Forma yaktılar'

Bugün sosyal medyada yapılan paylaşımlarsa adeta bardağı taşıran son damla oldu. Alanyaspor forma ve atkılarını yakan taraftarlar Alanyaspor ve Kestelspor'a adeta savaş açtılar. Bir çok küfürlü paylaşım yapan bu taraftarlar Alanyalı taraftarları tehdit etmeye devam ediyor.

'Haftaya Manavgatspor geliyor'

Gözler ise önümüzdeki hafta oynanacak Kestelspor Manavgatspor maçına çevrildi. Alanya'da oynanacak karşılaşmaya Manavgatlı ve Gazipaşalı taraftarların akın etmesi bekleniyor. Maçta olaylar çıkması içten bile değil.

'Emniyet bu işe el atmalı'

Alanyaspor taraftar grupları konuyla ilgili yetkilileri göreve çağırdılar. Yapılan açıklamalarda kendilerine karşı ağır tahrik içeren mesajlar aldıklarını belirten Alanyalı taraftarlar, "Emniyet bu işe el atmalı yoksa işin sonu kötü olacak" dediler.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 13:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83