Milli Seferberlik toplantısı yarın ALTSO'da

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ projesinin bilgilendirme toplantısı 07 Mart 2017 Salı günü saat 14.00’da ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Milli Seferberlik toplantısı yarın ALTSO'da

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) ile Alanya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (ALSMO) işbirliğinde düzenlenecek toplantıya SGK İl Müdürü Nejat Deniz ve İŞKUR Antalya İl Müdürü Veli Tekkanat da katılacak.

banner111
 ‘İstihdam Seferberliği’ kapsamında yapılan düzenlemeler, teşvikler ve İŞKUR tarafından düzenlenen mesleki eğitim programları hakkında bilgilerin aktarılacağı toplantıda konuşmacı olarak da SGK ve İŞKUR İl Müdürlüğü’nden uzmanlar yer alacak.

İşverenlere ve iş arayanlara ihtiyaç duydukları danışmanlık ve eğitim hizmetlerinin sunulması, iş arayanların istihdam edilmeleri ve işverenlerin ihtiyaç duydukları nitelikli işgücünün temin edilmesi amaçlanan ‘Mesleki Eğitim ve İstihdam Seferberliği’nin önemine dikkat çeken ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Tüm üyelerimizi bu önemli toplantıya davet ediyoruz” dedi.
Şahin, "Sayın Cumhurbaşkanımızın startını verdiği milli seferberlik hayata geçti. Bu konunun ne kadar önemli olduğunu hem ekonominin canlanması açısından, işverenimizin, esnafımızın bunlardan nasıl yararlanacağını konuşacağız. Seferberlik kapsamında iş dünyasına çok sayıda  teşvik ve yarar getiren uygulamalar olacak. Bunların bilinmesi önemli. Alanya olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı projeye önem veriyoruz. Bu bakımdan SGK ve İŞKUR’dan gelecek uzmanlarımızın vereceği bilgiler büyük önem taşıyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 15:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83