Uğur hakem hatalarına isyan etti

Kestelspor Başkanı Levent Uğur hakem hatalarına isyan etti.

Antalya Süper Amatör Küme de yükselme mücadelesi veren Kestelspor'un hakem hatalarıyla başı dertte. Kendi sahasında Korkuteli Belediyespor'u ağırlayan Kestelspor skandal hakem hatalarıyla iki puan kaybetti. Özellikle karşılaşmanın son dakikalarında yapılan hata izleyenleri adeta çileden çıkardı. Maç 2-2 devam ederken 89'uncu dakika da Kestelspor'un Korkuteli ceza sahasına gönderdiği topa Korkuteli Belediyespor'un futbolcusu eliyle müdahale etti. Net bir şekilde görünen pozisyona sonrası sözler maçın hakemine çevrilirken hakem korner noktasını gösterdi. Hakemlerin gözü önünde olan pozisyon sonrası Kestelsporlu futbolcular hakeme büyük gösterdi. Ancak hakem kararını değştirmedi. Maç bu sonuçla son bulunca Kestelspor iki puanı kaybetmiş oldu.

Sezonun en iyi futbolunu oynamalarına rağmen sahadan galip ayrılamadıklarını belirten Levent Uğur isyan etti. Pozisyonu hakemin net bir şekilde gördüğünü belirten Uğur, "Hakem 2 net pozisyonumuzu vermedi. Sezon başından beri verdiğimiz emekler harcanıyor. Emek hırsızlığı yapıyorlar dedi" dedi.

Her maç aynı hataların Kestelspor için yapıldığını belirten Uğur, Antalya'dan gelen talimatlara yenildiklerini söyledi. Uğur, "Bu pozisyonlar kasıt var. Maçların takipçisi olacağız ve hakkımızın yenilmemesi için her türlü mücadeleyi göstereceğiz" şeklinde konuştu.

Kestelspor bu hafta sonu Manavgat Belediyespor'la hayati bir maça çıkacak.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 18:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83