Uslu'dan kadınlara duygusal mesaj

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Dünya Kadınlar Gününü yayınladığı mesaj ile kutladı.

Uslu'dan kadınlara duygusal mesaj

Atay Uslu mesajında şunları ifade etti: "Hiçbir sosyal proje kadınların katkısı olmadan hayata geçemez, hiçbir kültür kadınlar olmadan yaşatılamaz. Hiçbir medeniyet ve hareket kadını ihmal ederek ya da dışlayarak inşa edilemez.

banner111
Kadınlarımızla beraber yapılan tüm yürüyüşlere daha bir derinlik, nezaket, merhamet, zarafet ve düzen gelmiştir. Evet şimdi Büyük ve Güçlü Türkiye'yi Kadın-Erkek hep birlikte inşaa ediyoruz. Dünya Kadınlar Gününü tüm kalbimle kutluyorum."

Antalya Milletvekili Atay Uslu'nun Kadınlar Günü Mesajı:

KADIN GÜVENCEMİZDİR

Şair der ki,

“Kadınlar bilirim ülkeme ait

Yaslandın mı çınar gibi,

sardın mı umut gibi!”

Evet Kadın bizim güvencemiz, iffetimiz, öznemiz, aynı zamanda ve en önemlisi annemizdir. Hiçbir sosyal proje kadınların katkısı olmadan hayata geçemez, hiçbir kültür kadınlar olmadan yaşatılamaz. Hiçbir medeniyet ve hareket kadını ihmal ederek ya da dışlayarak inşa edilemez.

Nitekim bizim medeniyetimizde Hz. Haticeler, Hz. Aişeler, Hz Fatımalar’ın emekleri büyüktür.

Nitekim bu toprakları vatan kılarken, mesele Vatan savunulması olduğunda Nene Hatunun kahramanlığı, Halide Edip’in gür sesi aziz yiğitlerin en büyük cesaret kaynağı olmuştur.

Kadınlarımızın fedakarlıkları, onların gayretleri olmasaydı bu topraklarda özgürlüğü yaşayamazdık. Hepsini saygıyla, hürmetle, rahmetle anıyoruz.

Bugün ve yarın hem medeniyet dizayn ederken hem de çözüm üretirken kadın empatisine, merhametine ihtiyacımız var. Kadınlarımızla beraber yapılan tüm yürüyüşlere daha bir derinlik, nezaket, merhamet, zarafet ve düzen gelmiştir.

İnşallah güzel geleceği, iyi geleceği kadın-erkek hep birlikte inşâ edeceği, sevinçlerimizi, gururlarımızı birlikte paylaşacak, beraber yol alacağız.

Evet Kadın Annemdir.. Şairin, “

Yine arıyorum dostluk dolu o yüzün Hep ben muhtaçtım sana yine muhtacım... Aşkımı, sevgimi gösteremedim bir gün Saçlarım ağarsa da hep sana muhtacım...” dediği Annelerin ellerinden öpüyorum.

Tüm Dünya Kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tüm kalbimle kutluyorum.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2017, 10:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83