ÖLÜME SEBEBİYET VEREN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Antalya Muratpaşa ilçesinde meydana gelen 1 kişinin bıçakla yaralanarak öldürülmesi ve yağmalanması olayının şüphelileri Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucu yakalandı.

ÖLÜME SEBEBİYET VEREN ŞÜPHELİLER YAKALANDI

 12 Mart tarihinde İlimiz Kışla Mahallesinde bulunan bir ikamette kimliği meçhul kişi ya da kişilerce Ş.B. isimli şahıs bıçakla yaralanmış ve tedavi için kaldırıldığı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde aynı gün hayatını kaybetmişti. Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince olay yeri ikamette yapılan incelemede, maktüle ait cep telefonu ve cüzdanı bulunamadığından şüpheliler tarafından yağma edildiği değerlendirilirken, maktülün ikametinin bulunduğu sokakta ve çevrede işyeri güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi neticesi 2 şüpheli şahıs tespit edildi.

banner111
Yapılan çalışma ve tespitler sonucu şüphelilerin M.K. ve F.Y. isimli şahıslar oldukları tespit edilirken, şahısların yakalanmalarına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince çalışma başlatıldı.  Şüphelilerden M.K. isimli şahıs 22 Mart günü AVM yanında bulunan tranvay durağında, F.Y. isimli şahıs ve maktüle ait cep telefonunu satın aldığı tespit edilen U.D. isimli şahıslar ise Kepez İlçesi Yeşiltepe Mahallesinde bulunan ikametlerinde yakalandı. Yakalanan şüphelilerin evlerinde yapılan aramada maktülün evinden yağma edilen cep telefonu ele geçirildi.

Şüpheliler haklarında “Kesici Aletle İnsan Öldürme, Yağma ve Suç Eşyasını Satın Almak” suçlarından işlem yapılarak adli makamlara sevk edildi.




Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2016, 09:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83