OTOMOBİLİN ALTINDA MUCİZE KURTULUŞ!

Antalya'da kontrolsüz kavşakta bir kamyonetle çarpışan otomobilin sürücüsü Orhan Çetin, drenaj kanalında sıkışan aracın altında kaldı. Mucize eseri ölümden dönen Çetin, kazayı küçük sıyrıklarla atlattı

OTOMOBİLİN ALTINDA MUCİZE KURTULUŞ!
Kaza, saat 16.40'da Kepez İlçesi Necmettin Erbakan Caddesi'nde meydana geldi. İçinde 4 kişinin bulunduğu, Orhan Çetin yönetimindeki 07 GEE 73 plakalı otomobil, kontrolsüz kavşakta 07 GHC 81 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kontrolden çıkan otomobil orta refüje çıktıktan sonra iki şerit ortasındaki drenaj kanalına uçtu. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sıkışan otomobilden çıkartılan hafif yaralı 3 kişi, çeşitli hastanelere götürüldü. 

OTOMOBİLİN ALTINDA SIKIŞTI

Çarpışmanın etkisiyle araçtan fırlayan sürücü Orhan Çetin ise otomobille drenaj kanalı arasında sıkıştı. Otomobilin altında sıkışan Çetin'i kurtarmak için yoldan geçen bir iş makinesi çevirildi. İş makinesinin yetersiz olduğu anlaşılınca bu kez vinç çağrıldı. Dikkatli bir çalışmayla otomobil iki tarafına bağlanan halatlarla bulunduğu yerden çıkartıldı. İtfaiye kurtarma ve polis ekipleri tarafından bulunduğu yerden alınan Orhan Çetin, sedyeyle ambulansa götürüldü. Yapılan ilk muayenesinde vücudunda kırık olmadığı belirlenen Çetin, kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. 
Polis, kamyonet sürücüsünün ifadesine başvurdu.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2015, 09:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83