POLİSİ GÖRÜNCE PENCEREDEN KAÇTI

Alanya'da yaralı olarak getirildiği özel bir hastanede durumundan şüphelenilen bir kişi, hastane yetkililerince çağırılan polisi görünce, acil servisin penceresinden kaçtı.

POLİSİ GÖRÜNCE PENCEREDEN KAÇTI

Edinilen bilgiye göre, önceki gece özel bir hastaneye gelen yaralı Ahmet Ç. ve Ummuhani E., hastane görevlileri tarafından şüpheli yaralı olarak görüldükleri için polise ihbar edildi. Hastaneye gelen polis ekipleri, acilde tedavi gören Ahmet Ç. ve Ummuhani E.'ye nasıl yaralandıklarını sordu. Polisler, yaralı şahıs Ahmet Ç.'nin "Mahmutlar'daki evimden inerken merdivenden düştüm" demesi ve diğer şahıs Ummuhani E.'nin de bunu doğrulaması üzerine şahısların GBT sorgulamasını yaptırdı. 

banner111
Sorgulamada Alanya 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nce arandığı öğrenilen Ahmet Ç., polislerin kapı önünde beklediği ve doktorun da rapor yazmak için odadan ayrıldığı sırada acil müdahale odasının penceresinden kaçtı. Durumun farkına varan polisler, hastane çevresinde yaptıkları aramada Ahmet Ç'yi hastanenin yakınında kaçmaya çalışırken yakaladı. Poliselere yakalanmamak için direnen Ahmet Ç., bu sırada kendisini yakalayan bir polis memurunun da düşerek yaralanmasına neden oldu. Ahmet Ç., yapılan muayenenin ardından adli mercilere sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 16:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83