Tek Teker Arif ve kız arkadaşı motosiklet kurbanı oldu

Alanya'nın tanınmış isimlerinden Tek Teker Arif lakaplı Arif Razgatlıoğlu ve kız arkadaşı Ülkü Özcan Gazipaşa'da geçirdikleri motosiklet kazasında hayatlarını kaybettiler.

Tek Teker Arif ve kız arkadaşı motosiklet kurbanı oldu

Alanya'nın tanınmış isimlerinden olan Tek Tek Arif lakabı ile tüm Türkiye'de adından söz ettiren Arif Razgatlıoğlu hayatını kaybetti. Kaza, saat 17.00 sıralarında Gazipaşa Sahil Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aşırı hız yaptığı iddia edilen milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu’nun babası Arif Razgatlıoğlu’nun idaresindeki 33 NE 303 plakalı sürat motoru sürücüsü öğrenilemeyen 07 UJ 797 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrularak vücudunun çeşitli yerlerinde parçalara ayrılan Razgatlıoğlu ve arkasında yolcu olarak bulanan Ülkü Özcan (20) olay yerinde can verdi. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından birbirine sarılmış halde ki cesetler morga kaldırıldı.

Dünyaca ünlü motosiklet yarışçısı Toprak Razgatlıoğlu'nun babası olan Arif Razgatlıoğlu'nun ölüm haberi tüm Alanya'da soğuk duş etkisi yaratttı. 



ÜLKÜ ÖZCAN HABERLERİ GÜNDEMİ SARSMIŞTI

Kazada hayatını kaybeden Ülkü Özcan ismi ise tanıdık. Geçtiğimiz ay Ülkü Özcan'ın babası kızını zorla alıkoyduğu için Razgatlıoğlu hakkında suç duyurusunda bulunmuş olay basına yansımıştı. 20 yaşındaki genç kız Arif Razgatlıoğlu ile seviyeli bir ilişkileri olduğunu belirtmiş ve babasının yalan söylediğini söylemişti. Aslen Gazipaşalı olan Özcan'ın cenazesi memleketinde kalacak, Razgatlıoğlu ise Alanya'da toprağa verilecek. 



banner111

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2017, 18:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83